OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du kock med minst 2 års erfarenhet och brinner för ett mer hållbart sätt att laga mat på? Då har vi jobbet för dig.
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta som en i teamet av kockar hos oss. Att laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet och stort hållbarhetsfokus är något du kommer att göra dagligen. Som kock på Emmer roterar du på alla stationer i köket.
Vem trivs här?
Vi söker dig som har gått restaurangskolan och har minst 2 års erfarenhet från jobbet. Du gillar att ha roligt på jobbet, har passion för yrket och råvaror samt är bra på att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats, som för oss också ska vara en plats att trivas på. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser. Hos oss är vardagen varierande och vi är en rolig arbetsplats i en spännande miljö med bra förmåner.
Vi erbjuder tjänst för tillsvidare med provanställning. Du kommer att erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger.
Är du intresserad?
Tveka inte att höra av dig till oss! Tillträde snarast. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om oss
Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Sturehofs Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, Emmer på Ulriksdals Värdshus och AIRA.
I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.
Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.