Kock till restaurang Humlan på Uppsala universitet

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i ett härligt team och bidra till fortsatt utveckling och glädje? Är du snabb och stresstålig? Glad, positiv och ser hellre lösningar än problem? Då är det dig vi letar efter! Oavsett din bakgrund betyder din personlighet mycket och vi tror att din inställning är avgörande för att du ska trivas hos oss.



Restaurang Humlan ligger på Ekonomikum, en del av Uppsala universitet. Restaurangen är en del av Högskolerestauranger som även driver Café Ångström och Matbutiken på Ångströms lab, café- och restaurang Bikupan på Bmc, Florence Food & Fika på Akademiska sjukhuset, samt Humlans café och en omfattande fest- och cateringverksamhet inom området. Till hösten räknar vi med att producera drygt 600 luncher om dagen i Humlans kök. Vi lagar all mat med stort engagemang och från grunden. I vårt kallkök producerar vi smörgåsar och sallader till vår café- och cateringverksamhet. Därutöver arbetar vi med konferenser, bufféer och middagsbeställningar.

Som kock hos oss är du delaktig i produktionen i varm- och kallkök under hela dagen. Det är viktigt att du gillar service då du möter våra gäster varje dag. Du är delaktig i planering och produktion i både varm- och kallkök samt till vår cateringverksamhet. Tillsammans med köksmästare och resterande grupp är du delaktig i menyplanering, både till lunch, middagar och bufféer samt ser till att kalkyler och råvarukostnader hålls. Du kommer vara en stor del av gruppen och därför är det viktigt att ha rätt inställning till jobb och kollegor så en god teamkänsla bevaras.

Vi vill att du förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter på enheten. Du som söker ska ha ett gediget intresse av matlagning.

Vårt mål är alltid att ge våra gäster dagens bästa stund, det gör vi genom att alltid hålla en hög kvalitet, ha gästen i fokus, jobba lösningsorienterat och ha kul på jobbet.

Vi ser gärna att du har:

- minst 3 års erfarenhet från kockyrket, meriterande om du har erfarenhet av storköksproduktion

- slutförd gymnasieexamen från restaurangprogrammet eller likvärdigt

- kunskap om egenkontroll

- B körkort är ett krav

- Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att miljö-och kvalitetscertifieras enligt ISO9001 samt ISO 14001.

Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar 6,00 - 15,00, med undantag för enstaka kvälls- och helgevenemang.

Lön enl överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

Anställningsformen är visstidsanställning, med start i slutet av Augusti.

Ansök senast den 30/6-2021. Vi avser att påbörja urvalet och boka intervjuer löpande, så vänta inte med att söka.

Kontaktpersoner på detta företaget

Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén

Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist

Kattis Arvidsson

Madelene Henriksson

Andreas Österlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Nordrest
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 7 juni 2021
  • Ansök senast: 24 november 2021

Besöksadress

Evenemangsgatan 31 , Solna
None

Postadress

Evenemangsgatan 31
Solna, 16979

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024