Kock till restaurang Krubban, Delaval

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Sabis driver restaurang Krubban som ligger i Tumba och serverar ca 300 lunch samt catering till de anställda på De Laval. Vi lagar mat från grunden och med säsongens råvaror. Vi servar även de många kaffeautomaterna i huset. Vi är en arbetsgrupp som hjälps åt och arbetar i kök och restaurangen. Vi följer alltid Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Nu söker vi en kock till vårt team! Som kock arbetar du i både varm- och kallköket men med fokus på kallköket och utveckling av café och cateringutbud. I uppgifterna ingår att förbereda dagens lunch, vår catering, frukost, caféutbud men även bakning och desserter. Vi ser att du är kreativ och kommer med idéer för att tillsammans med dina kollegor utveckla utbud och menyer. Vi är ett litet team som jobbar över gränserna, tänker lösningsfokuserat och kreativt.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning som kock eller kallskänka. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen men din inställning är viktigast! Vi ser det som meriterande om du har jobbat med internationell matlagning eller kunskaper inom konditori/bakning. Som person är du positiv, nyfiken och lyhörd inför gästernas behov. Du är idérik och tycker om att jobba med merförsäljning till kunderna. Vi ser också att du är flexibel och kan rycka in där det behövs.

Vi erbjuder dig

• En arbetsplats med tacksamma arbetstider och ett gott samarbete med kollegor
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Möjlighet att utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder utbildningar och uppmanar till intern rörlighet för att du ska kunna utvecklas hos oss
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde sker enligt överenskommelse. Tjänsten är på 100% med arbetstid kl 6-15. Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta köksmästare Roland Nybäck på roland.nyback@sabis.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 3 augusti 2022
  • Ansök senast: 2 september 2022

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024