OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se
På Skandias huvudkontor vid Lindhagens Plan, driver Sabis den nyrenoverade restaurangen Mat & Prat. Här serveras lunch till ca 800 gäster dagligen. Vi erbjuder luncher och middagar i gästmatsalarna och dukar upp bufféer i huset i samband med konferenser. Varje dag levererar vi kaffe, kakor och frukt till de olika våningarna. Totalt arbetar 12 personer för Sabis på Mat & Prat. Vi är en Svanenmärkt restaurang och jobbar hela tiden för att utveckla vårt miljö- och hälsotänk. Vi arbetar efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Om rollen
Nu söker vi en kock till vårt köksteam! Vi lagar all mat från grunden och efter vad som är i säsong. Tjänsten innebär framförallt självständigt arbete i varmkök men i vårt team jobbar vi över gränserna och hjälper varandra med det som behövs.
Din profil
Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet av en liknande tjänst, gärna i storkök. Du har en känsla för smak, service och kvalitet när du jobbar. Som person är du positiv, initiativtagande och lyhörd inför gästernas behov. Du är även flexibel och rycker in där det behövs.
Vi kan erbjuda dig
• En arbetsplats med tacksamma arbetstider och ett gott samarbete med kollegor
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder flera utbildningar, möjlighet att byta tjänst och restaurang under din karriär och vi värnar om din personliga utveckling
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda
Ansökan
Tillträde snarast. Tjänsten är heltid och förlagd dagtid måndag-fredag, viss kvälls- och helgverksamhet förekommer. Frågor om tjänsten besvaras av restaurangchef Helena Breitung tel. 070-5454877 mellan kl 7-16 vardagar. Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson