Kock till Restaurang Motor i Södertälje

Kock till Restaurang Motor i Södertälje

Arbetsbeskrivning

Tillsvidare, heltid 100%, start omgående eller enligt överenskommelse

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Vi arbetar för att ge service på toppnivå och att allt vi tillverkar är med hög kvalitet. Vi erbjuder ett varierat och spännande utbud med råvaror anpassade efter säsong. Dagligen serveras måltider som är lagade från grunden med fräscha råvaror tillagade av vår personal med passion för mat; det ska vara enkelt, fräscht och finnas någonting för alla!

Vi ser att du är kreativ och kommer med idéer för att tillsammans med dina kollegor utveckla både det kalla och varma köket.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering. Alla på enheten är tillsammans behjälpliga i matsalen under lunchen med att svara på frågor från gästerna och viss kassatjänst kan förekomma.

Om restaurang Motor & Oasen

Motor och Oasen är två av våra elva restauranger på Scania i Södertälje, båda är stängda för allmänheten.

Motor serverar frukost och lunch till 250 gäster samt middag för ca 100. Oasen är ett mottagningskök där Motor lagar lunchen till sina 150 gäster.

Restaurangerna går under varumärket 'Marketplace', lunchen är på buffé och består av minst två hälsosamma husman, en vegetariskt rätt och självklart en stor och säsongsanpassad salladsbuffé. I matsalen finns även en större utbud av kalla drycker, mellanmål och snacks.

Du kommer ingå i ett team med sju kollegor och rapporterar till kökschef.

Ordinarie arbetstid är mån-fre där vissa kvällar kan förekomma. Även helgpass förekommer när vi har den typen av uppdrag.

Vem är du?

• Du är över 20 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med inriktning på kök eller motsvarande
• Minst 5 års erfarenhet av kall- eller varmkök sedan tidigare
• Erfarenhet inom HACCP och utbildning inom livsmedelsäkerhet och hygien
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du har inga problem med att stå i matsalen med gästerna och presentera menyn
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Du har grundläggande datavana
• Erfarenhet av menyplaneringssystemet Mashie är ett plus
• Erfarenhet av egenkontrollprogrammet GetCompliant är ett plus
• Erfarenhet av specialkost är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Frågor om tjänsten besvarar av Camilla Segerman, Unit Manager, 0700-878 227 mellan 09.00-14.00

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Compass Group Sverige
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 5 september 2023
  • Ansök senast: 4 oktober 2023

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024