Kock till restaurang Plommonträdet i Stockholm

Arbetsbeskrivning

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser


Restaurang Plommonträdet är en ny enhet för Fazer och ligger på Kungsholmen i Stockholm. Verksamheten består av lunchservering för ca 700 lunchgäster per dag, intern catering med tillhörande kiosk/café och bedrivs mån-fre. Kvällsarrangemang och helgaktiviteter kan förekomma.

Vår mission är att skapa smakupplevelser! Därför söker vi en driven och erfaren kock som tillsammans med enhetens kökschef vill vidareutveckla verksamheten. Ditt stora intresse och din kunskap för maten tar vi för given, du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender.

Våra förväntningar på dig:
Vi vill att du har några års yrkesvana från både à la carte- och lunchmatlagning och att du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt. Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs med att arbeta i team och är ansvarstagande. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Du har även datavana.

Arbetsuppgifter:
• Daglig lunchmatlagning från grunden med färska råvaror, brödbakning
• Menyplanering tillsammans med köksmästaren
• Inköp via inköpsportal
• Daglig gästkontakt
• Lager, råvaruhantering samt inventering
• Egenkontroll

Restaurangen är belägen i ett skyddsobjekt och därför krävs en fullständig registerkontroll innan tillsättning av tjänsten.

Arbetstid: 40 tim/ vecka, måndag-fredag (kvällsarbete kan förekomma)
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
(Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.)

Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Restaurangchef, Pierre Rönnlund, 072-512 73 24

Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF, Hotell- och restaurangfacket. För information om avtal, kontakta Margareta Granda-Berg, 08-470 72 00, mejl: margareta.granda-berg@fazer.com.

Vi tillämpar löpande urval.
Sista ansökningsdag: snarast dock senast 2015-03-27.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fazer Food Services
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Heltid -
  • Publicerat: 2 mars 2015

Besöksadress

Lindhagensgatan 120
None

Postadress

Lindhagensgatan 120
Stockholm, 10425

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010