OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kock till Restaurang Sällskapet
Tillsvidare, heltid 100% . Årsarbetstid tillämpas
Varför ska du välja oss?
• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!
Vem söker vi?
Nu söker vi en passionerad a la carté kock med minst 5 års erfarenhet, som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.
I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.
Om restaurang Sällskapet
Sällskapet är en privat medlemsklubb, som ligger i centrala Stockholm.
Antal medlemmar är ca 2200p
Klubben har anor sen 1800-talet.
Vi serverar lunch mån -fre fr kl.11.30 - 14.00 Antal gäster på lunch 80-120p
Middag/a la carte´ mån - fre fr. kl.18.00, köket stänger kl.21.00.
Antal gäster på kvällsbeställningar samt a la carté ca 50-120p
Huset stänger kl.23.30 mån - fre.
Helgarbete förekommer, då det vanligtvis är fest/bröllop/jubilar middagar i huset.
Stora Matsalen tar ca 100p. Det finns även 4 stycken mindre matsalar som tar mellan 10p-50p.
Vissa luncher och kvällar kan det förekomma aktivitet i alla matsalar, och alla med olika menyer.
I köket är det totalt 4p som arbetar. Totalt på enheten är vi 8 anställda.
Arbetstider i köket är skiftande mellan dag och kväll.
Klubben håller stängt 6v under sommaren, samt ca 2v över jul och nyår.
Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.
Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.
www.compass-group.se
Vem är du?
• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 5 års erfarenhet som a la carté kock sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus
Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!
Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.
Kontaktpersoner på detta företaget
Roger Stålhandske
+46 704 -61 75 60
Daniel Billefjord
Marlene Sjögren
Jeanette Lantz
Caroline Valjemyr
+46 704-617585
Maria von Krusenstierna
+46 013-281070, +46 0704617507
Therese Andersson
+46 042-288151
Helena Henriksson
+46 704617528
Jennie Åkerlund
Lasse `Kock`Eriksson
+46 063-199183, +46 070-6849045