Kock till Restaurang Seaside

Kock till Restaurang Seaside

Arbetsbeskrivning

Restaurangen serverar dagligen 125 - 200 lunch, catering, café och konferensservice. Vi är centralt belägna i Göteborg mitt i Stena Lines Danmarksterminal. Våra öppettider är för tillfället  08.00-14.30 med lunchservering mellan klockan 11.00 – 13.30  måndag – fredag. Dessa tider kan komma att justeras längre fram.

På restaurang Seaside arbetar alla med alla uppgifter och hjälps åt där det behövs, även om vi i grunden har olika roller och kunskap.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:


• Inköp
• Matlagning
• Menyplanering
• Portionering
• Servering/Kassa
• Egenkontroll
• Svinnhantering
• Inventering
• Städning
• Disk

Kvalifikationer / Krav


• Utbildad kock med yrkesvana
• Datakunskaper (Officepaketet)
• Svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper


• Vi söker dig med ett brinnande mat-intresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktat och initiativrik
• Hög social kompetens
• Stundvis högt tempo
• Du delar våra värderingar, Laganda - Serviceanda och Utveckling

Arbetstid dagtid 07.00-15.30, heltid, provanställning 6 månader tillämpas.

Kollektivavtal finns.

Tjänsten kommer tillsättas from den 1:a mars 2021

Frågor besvaras av vår Restaurangchef Magnus Olsson via mail: magnus.olsson@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast 210220

Ansökan kan endast göras via ansökningsknappen i annonsen på vår hemsida. Ansökningar via e-post kommer ej att beaktas.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 1 februari 2021
  • Ansök senast: 1 mars 2021

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024