OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!
Restaurangen serverar dagligen 150 - 300 lunch Vi har även catering, café och konferensservice. Vi är centralt belägna i Göteborg mitt i Stena Lines Danmarksterminal. Våra öppettider är 08.00 - 14.30 måndag - fredag, dock förekommer arbetstid på kvällar vid event och catering osv. Vi serverar lunch mellan 11.00 - 13.00.
På restaurang Seaside arbetar alla med alla uppgifter och hjälps åt där det behövs, även om vi i grunden har olika roller och kunskap.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning
• Portionering/Servering/Kassa
• Egenkontroll / Inventering
• Städning
Kvalifikationer / Krav
• Utbildad kock med yrkesvana
• Datakunskaper (Officepaketet)
• Svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktat och initiativrik
• Hög social kompetens
• Stundvis högt tempo
• Du delar våra värderingar, Laganda - Serviceanda och Utveckling
Arbetstid dagtid 07.00-15.30, heltid, provanställning 6 månader tillämpas.
Kollektivavtal finns. Frågor besvaras av vår restaurangchef, Magnus Olsson, via mail: magnus.olsson@sodexo.com
Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringssystem Reach Mee. Du kan ej maila in ansökan.
Din ansökan vill vi ha senast 2022-04-25
Tjänsten kommer tillsättas from 5/5
Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,