OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Tillsvidare, heltid 100%
Vem söker vi?
Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.
I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser. Det ingår även beställning och mottagning av varor, svinnhantering och månadsinventering.
Vi ser att du är kreativ och kommer med idéer för att tillsammans med kökschefen utveckla och skapa nya och fräscha menyer inför event och fester.
Om Science Park Snäckviken
På Snäckviken har vi förutom lunchrestaurang även en stor catering- & konferensverksamhet, två caféer, två receptioner och lokalvård. Vi arbetar för att ge service på toppnivå, och att allt vi tillverkar är med hög kvalitet. Vi erbjuder ett varierat och spännande utbud med råvaror anpassade efter säsong. Dagligen serveras måltider som är lagade från grunden med fräscha råvaror tillagade av vår personal med passion för mat. Vi levererar hälsosam och god mat av riktigt hög kvalitet; det ska vara enkelt, fräscht och finnas någonting för alla! I våra lokaler har vi även stora som små evenemang och fester.
Arbetstiden är måndag till fredag, dagtid. Vi räknar med att du är på plats vid genomförande av event samt fester vilket betyder att arbetstiden kan vara förlagd både kväll och helg. Du kommer vara en del av ett team på 20 medarbetare och rapporterar till kökschefen.
Vem är du?
• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Minst 3 års erfarenhet av kockyrket
• Erfarenhet inom HACCP och utbildning inom livsmedelsäkerhet och hygien
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du har inga problem med att stå i matsalen med gästerna och presentera menyn
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus
• Du har B-körkort.
Om Compass Group
Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.
Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Resurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida www.compass-group.se.
Varför ska du välja oss?
• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!
Rekrytering på Compass Group
Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/
Kontaktpersoner på detta företaget
Roger Stålhandske
+46 704 -61 75 60
Daniel Billefjord
Marlene Sjögren
Jeanette Lantz
Caroline Valjemyr
+46 704-617585
Maria von Krusenstierna
+46 013-281070, +46 0704617507
Therese Andersson
+46 042-288151
Helena Henriksson
+46 704617528
Jennie Åkerlund
Lasse `Kock`Eriksson
+46 063-199183, +46 070-6849045