Kock till restaurang Solhöjden i Göteborg

Arbetsbeskrivning


Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.

Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.


Fazer Food Services söker nu en kock till restaurang Solhöjden i Göteborg. Restaurangen är belägen i Kallebäck och serverar dagligen lunch, affärslunch och frukost. Även catering förekommer. Restaurangen har högt ställda mål, vår mission är smakupplevelser och god service.

Du drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och du är genuint matintresserad. Du tar egna initiativ, är självgående, glad och positiv med vilja att utveckla och förbättra.

Du ska vara utåtriktad, kreativ och ansvarfull. Vi förväntar oss att du har god kunskap om kökets ekonomi och att du har erfarenhet av egenkontroll. Har du vana av specialkost är det en stor merit.

Arbetsuppgifter:
Som kock hos oss arbetar du dagligen med att bereda vår lunch. Har du erfarenhet av vegetarisk matlagning är även det en merit.
Vi kräver dock att du har dokumenterad vana som kock.

Arbetstid 30 tim/vecka. Schemalagd arbetstid måndag-fredag.
Tjänsten tillträdes snarast.

Vill du veta mera?
För ytterligare information kontakta restauranggruppchef Peter Hedman, tel 0727-25 79 62.


Fazer Food Service har kollektivavtal med HRF.  
Klubbordförande Margareta Granda-Berg, tel 08-470 42 81,  mobil 070-329 81 12.

Varmt välkommen att skicka din ansökan med personligt CV senast 2013-09-30.
Intervjuer sker löpande.

Kontaktpersoner på detta företaget

Helene Urdin

Niclas Sjölund

Maria Lindahl

Nicklas Tjäderbäck

Carina Romedahl

Lena Sundström

Jessica Goldhahn

Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren

Kristina Elliot

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fazer Food Services AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • 30 timmar/vecka,månd-fred
  • Publicerat: 24 september 2013

Besöksadress

LINDHAGENSGATAN 87
None

Postadress

Lindhagensg. 120
Stockholm, 11251

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010