Kock till Restaurang Solhöjden i Göteborg

Kock till Restaurang Solhöjden i Göteborg

Arbetsbeskrivning

Kock med erfarenhet av det kalla köket sökes till Restaurang Solhöjden

Hitta din passion för mat. Tillsvidareanställning heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?
Vi söker en Kock med Kallskänkskunskaper som tillsammans med oss övriga medarbetare vill utveckla restaurangen till en modern och attraktiv mötesplats med mat och dryck i fokus. Tillsammans bidrar vi till att skapa en god och attraktiv arbetsmiljö där vi med entusiasm levererar enastående service till våra gäster.

Arbetet är varierande och vi arbetar med influenser från hela världen. Vi serverar dagens lunch, affärsluncher och har även en Street Food avdelning med fokus på internationella smaker.

I det kalla köket är utbudet affärsluncher, bufféer, desserter, hemmagjorda bakverk, tårtor, smörgåstårtor osv.

Hos oss blir du en viktig del av vårt breda utbud. Vi ser arbete över gränser som självklart, till exempel kassa och disk och att servera dagens lunch och även servera i gästmatsalen. Serviceanda och lagarbete står i centrum.

Om restaurangen!
Restaurang Solhöjden ligger i Kallebäck och är en modern anläggning som ska andas nytänkande, kvalitet och ha ett utbud som ska passa alla typer av önskemål. Det ska finnas något både för den trendmedvetna och för den mer konservativa gästen. Den mesta matlagningen sker från grunden för att säkerställa smak och kvalitet.

I restaurangen vill vi skapa en naturlig mötesplats att längta till. Vi är ett team som värdesätter mångfald, samarbete och att ha kul på jobbet. Vi serverar en normal dag ca 550 luncher, vi har en catering och konferensavdelning. Restaurangen har två matsalar, en för våra dagliga luncher och en mindre representationsmatsal. Restaurangen är skyddsklassad så det kommer göras en säkerhetsklassning innan anställning.

Vad bidrar du med.

Vi söker dig med ett brinnande intresse för mat och trender och som drivs av att förbättra, utveckla och skapa. Du har erfarenhet från storkök och fine dining. Vi jobbar proaktivt med utbudet i restaurangen, säkerhet och miljöfrågor samt HACCP vilket gör att vi förväntar oss att alla bidrar med förbättringsförslag och vill vara en del av vår ständiga utveckling.

Som person är du glad prestigelös och positiv med hög servicekänsla. Du trivs bäst när du får överraska gästen med nya kreationer och gör alltid det yttersta för att leverera bästa kvalitet till våra gäster. Du är strukturerad och nogrann i ditt arbete och kommer med egna initiativ och förbättringsförslag. För att vara lämplig i rollen krävs det att du behärskar svenska i såväl tal som skrift samt har viss datakunskap.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag. Vissa kvällsarrangemang kan förekomma.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvarsrestauranger, Tastory och Hav a Java. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Kontaktpersoner på detta företaget

Roger Stålhandske
+46 704 -61 75 60
Daniel Billefjord

Marlene Sjögren

Jeanette Lantz

Caroline Valjemyr
+46 704-617585
Maria von Krusenstierna
+46 013-281070, +46 0704617507
Therese Andersson
+46 042-288151
Helena Henriksson
+46 704617528
Jennie Åkerlund

Lasse `Kock`Eriksson
+46 063-199183, +46 070-6849045

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Compass Group AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 juni 2021
  • Ansök senast: 22 juli 2021

Besöksadress

Isafjordsgatan 22
None

Postadress

Box 1222
Kista, 16428

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024