OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som kock!
Var med när vi skapar framtidens mat
Vi söker en kock som under ett vikariat på fem månader vill skapa mat med mening tillsammans med oss! Som kock kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som menyplanering, budgetering, egenkontroll, inventering och lagerhantering. I rollen som kock på Tastory kommer du även ansvara för servicekvalitet och arbeta nära med restaurangens gäster ute på torget. Som kock hos oss kommer du att arbeta kreativt med den moderna lunchen och följer nya trender inom det egna området. Tjänsten är ett vikariat på heltid under fem månader, perioden januari 2019 till maj 2019. Arbetstid är förlagd under dagtid, huvudsakligen mellan 06.00- 15.00.
Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka.
Vad bidrar du med till teamet?
Du har relevant utbildning inom branschen och minst tre års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och goda kunskaper i varmkök, kallkök och á la carte samt att du har arbetat med matlagning av större volymer. Vi söker dig med ett sinne för exponering och dekorationer och som är intresserad av utvecklingen och trender inom området. För att uppnå framgång i rollen som kock har du en uttalad känsla för service och tycker om att röra dig på mattorget bland gästerna. För att vara lämplig för denna roll har du lätt för att samarbeta med andra och skapa team samt att du tar egna initiativ och brinner för att arbeta efter uppsatta mål. Du har goda datorkunskaper och tidigare erfarenhet av HACCP. Du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift och har grundläggande kunskaper i engelska. Körkort är ett krav.
Om Restaurang Tastory
Tanken bakom Tastory är helt enkelt att servera oemotståndligt god mat i en trivsam atmosfär, oavsett tillfälle: frukost, jobblunch, fikapaus, arbetsmöte eller eftermiddagschill. Namnet Tastory är en kombination av engelskans taste och story – Tastory! Vår kärlek till god mat, trevligt sällskap och bra service är precis vad vi på Tastory vill dela med dig. Vi har två Tastory restauranger i Sverige, en är placerad på Lindhagensgatan i Stockholm och en i Kistagången i Kista. Denna tjänst avser vår restaurang på Lindhagensgatan där vi serverar ca 350–400 luncher per dag. Vi erbjuder förstås också catering och ordnar trevliga event i restaurangen t ex matlagningskvällar för vänner eller kollegor.
Vilken av våra restauranger du än besöker kan du vara säker på att mötas av en varm och välkomnande atmosfär, personlig service och en varierande lunchmeny med mycket grönt. Vi står för nytänkande, kvalitet och med ett utbud som ska passa alla typer av önskemål, både för den trendmedvetna och för den mer konservativa gästen. Mat är allt för oss och därför uppmuntrar vi ansvarsfulla och hållbara val- mer grönsaker, mindre rött kött och all matlagningen sker från grunden med bra råvaror för att säkerställa smak och kvalitet. Läs mer om Tastory på vår hemsida: www.tastory.se.
Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Eva-Lena Gartner på telefon: 070-355 56 31. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-10-14.