Kock till Restaurang X:et på Örebro Universitet

Kock till Restaurang X:et på Örebro Universitet

Arbetsbeskrivning

Under början av 2023 påbörja Compass Group ett spännande samarbete med Örebro Universitet och öppnar upp en helt ny restaurang. Vi söker nu drivna och engagerade medarbetare som vill vara en del av vårt team och utgöra vår kärntrupp av anställda inför öppningen i april. Matkonceptet i restaurangen kommer att vara näringsrika och inspirerande måltider laddade med energi och smak. Vill du följa med en spännande resa? Sök tjänsten som kock hos Compass Group idag!

Vem söker vi?

Compass Group söker en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du planerar, förbereder och tillagar samt presenterar maten på ett tilltalande sätt. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Du arbetar nära dina kollegor för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete. Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god kollega och utveckla miljön tillsammans med gästerna.

Om Restaurang X:et


Compass Group har blivit utvald leverantör för Örebro Universitets helt nya restaurang och vi befinner oss nu i processen om att ta fram ett nytt koncept och nya lokaler som ska matcha just deras behov. Vi kommer att erbjuda ett komplett hela-dagen-utbud och vill vara en naturlig mötesplats för studenter, professorer men även externa gäster. Vårt erbjudande bygger på variation för dagens alla måltider och stunder. Vi har även förmånen att cirka en dag i veckan ha öppet längre än ordinarie öppettider för att bedriva barverksamhet på kvällstid.

Lunchbuffén är uppdukad med nyttiga tillagade sallader i fokus och den kompletteras med vegetariskt, eller animaliskt protein. Vi följer gärna trender, är lyhörda och tillmötesgående för olika önskemål och utvecklingsmöjligheter. Recepten är framtagna av vårt kulinariska team. Vi och Örebro Universitet brinner för hållbarhet och arbetar självklart med säsongsbaserade råvaror, som är närproducerade och hållbara.

Vem är du?

För att trivas i rollen ser du din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar och ansvarar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen. Vidare tar du egna initiativ, är flexibel i din yrkesroll och har lätt för att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt.

Vi söker dig som:

• Är över 18 år.
• Har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande.
• Har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare.
• Har mycket goda svenska kunskaper, både i tal och skrift, samt har minst grundläggande engelska kunskaper.
• Har grundläggande datakunskaper, har du dessutom erfarenhet av menyplaneringssystem är det meriterande.

Praktisk information

Varaktighet: Tillsvidare (6 mån provanställning).
Sysselsättningsgrad: Heltid.
Arbetstider: I huvudsak mån-fre 07:00-16:00 men cirka en dag i veckan förväntas du arbeta kvällstid fram till 21:00.
Start: Enligt överenskommelse, restaurangen förväntas öppna i början av april.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen!
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra!
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor!
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om oss, besök gärna vår hemsida www.compass-group.se

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/

Kontaktpersoner på detta företaget

Roger Stålhandske
+46 704 -61 75 60
Daniel Billefjord

Marlene Sjögren

Jeanette Lantz

Caroline Valjemyr
+46 704-617585
Maria von Krusenstierna
+46 013-281070, +46 0704617507
Therese Andersson
+46 042-288151
Helena Henriksson
+46 704617528
Jennie Åkerlund

Lasse `Kock`Eriksson
+46 063-199183, +46 070-6849045

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Compass Group AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 10 mars 2023
  • Ansök senast: 31 mars 2023

Besöksadress

Isafjordsgatan 22
None

Postadress

Box 1222
Kista, 16428

Liknande jobb


Kock med  kunskap

Kock med kunskap

25 december 2024

Kock, fast tjänst

Kock, fast tjänst

23 december 2024

Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024