OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.
ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för mat och människor och vill bidra till bästa service, kvalitet och utveckling för våra kunder? Då kan det här uppdraget vara något för dig!
Vi söker vi nu två engagerade kockar till våra restauranger inom äldreomsorgen på Norra Hisingen. Vår verksamhet består av totalt tre restauranger, och vi söker nu vikarier till Kärrahus och Restaurang Gåsen. Varje dag från 7-17, lagar vi frukost, lunch, middag och efterrätt, samt konsistensanpassade måltider och specialkost. Vi eftersträvar att ännu fler måltider lagas från grunden samt att andelen ekologiska råvaror ökar för att bidra till ett hållbart samhälle med minskad miljöpåverkan.
Vi söker dig som vill laga goda och näringsriktiga måltider samt bidra till en lustfylld måltidsupplevelse tillsammans med våra kunder. Som kock ansvarar du bland annat för menyplanering, inköp och egenkontroll, och du arbetar i team tillsammans med köksmästare, kockar och måltidsbiträde.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har restaurang- och/eller storköksutbildning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Om du har någon påbyggnadsutbildning inom området, till exempel inom specialkost, är det meriterande. Du som söker har dokumenterad yrkeserfarenhet som kock. Då tjänsten innebär visst administrativt arbete är det även meriterande med god datorvana.
För att trivas som kock hos oss bör du ha sinne för logistik och uppskatta gott samarbete. Du har förmåga att arbeta strukturerat och ordningsamt även under tidspress. Är du dessutom en god kommunikatör i både tal och skrift, och kan driva arbetet framåt både självständigt och i team? Då kan vi erbjuda ett arbete där du tillsammans med dina kollegor har stor möjlighet påverka och skapa en positiv matupplevelse för våra gäster!
Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Johansson
031 366 96 30
Facklig företrädare nås via Kontaktcenter 031- 3
Britt-Marie Claesson
031-3668102
Niklas Eriksson
031-3669480
Catarina Hultin
031-703 53 93
Ann Odin
031-366 88 90
Carin Samuelsson
Marita Liepins
031-366 88 99
Carin Enghult
031/3668730
Helen Elf
031-366 86 54