Kock till Romme Alpin

Arbetsbeskrivning

Om Romme Alpin
Romme Alpin ligger 13 km utanför Borlänge i södra Dalarna och är Sveriges största skidanläggning utanför fjällvärlden. Romme Alpin är öppen sju dagar i veckan under vintersäsongen. Vår målgrupp är varierande och den korta resvägen lockar många gäster från Stockholm och andra städer i Mellansverige.
Romme Alpins Ski Lodge är idag Dalarnas största med 700 bäddar. Där i centrum för vår anläggning ligger flera av våra restauranger. Ytterligare restauranger har vi placerat på toppen av Snöberget och Solklinten.
Romme Alpins gäster har alla ett stort intresse i skidåkning och högt ställda förväntningar på att bli väl omhändertagna. De vill bo bra och äta och dricka riktigt gott. Vår uppgift är att ge dem en lika härlig upplevelse på hotellet och i de olika restaurangerna som de kommer att få i skidbacken.
Flest skidgäster har vi under helger och lov. Vi jobbar som mest när andra är lediga.
Om våra restauranger
Lodgerestaurangen, med högt till tak och stor öppen spis, erbjuder a la carte med bordsservering och vår mycket populära buffé med varierande tema varje kväll.
Vid Wärdshuset serverar vi hemlagad och näringsrik husmanskost, till stor del baserad på råvaror hämtade från lokala leverantörer i Dalarna.
I personalmatsalen har våra medarbetare möjlighet att dagligen välja bland flera lagade rätter.
Toppstugan erbjuder milsvid utsikt och en à la carterestaurang med bordsservering. Dessutom ett café, två barer och en utegrill på terrassen. Några kvällar i veckan dukar vi också upp för vår populära fondueafton.
I Våffelstugan serverar vi ett mycket stort antal våfflor, alla tillagade av vår egen smet och serverade med våra hemkokta sylter. Vi tillagar även en rad enklare rätter. Kafé, bar och servering på stor terrass kompletterar Våffelstugans utbud.
Om jobbet
Som kock eller kallskänka hos oss består ditt arbete främst av att bereda och lägga upp mat. Du planerar för kommande dagars arbetsuppgifter, ser till att din station alltid ligger i fas och är välstädad. Du är behjälplig vid beställningar av varor genom att meddela hur mycket som behövs eller om något är på väg att ta slut. Du rycker gärna in på andra avdelningar vid behov och delegerar enklare arbetsuppgifter t. ex. till köksbiträden.
Vem söker vi
Vi söker dig som brinner för matlagning, vill utvecklas och lära dig nya saker. Du är ordningsam, ansvarsfull och har en god känsla för detaljer. Du är prestigelös och rycker gärna in där du bäst behövs. Du gillar att arbeta i team, är flexibel, effektiv och samarbetsvillig. Du är bra på att lösa situationer som uppstår, allt för att såväl gäster som kollegor ska känna sig nöjda och belåtna.
Vi ser gärna att du har branschvana med utbildning eller yrkeserfarenhet inom storkök/restaurang. Du är därför väl insatt i livsmedelshygien och HACCP och bär på kunskaper om allergier och specialkost.
Bra att veta
Alla som arbetar på Romme Alpin får anpassade utbildningar inom service, de rutiner vi följer, den mat och dryck vi serverar och de system vi använder.
Du behöver kunna ta dig till och från vår arbetsplats på egen hand, med bil eller kollektivt, och vi ser gärna att du förstår och kan uttrycka dig på svenska.
Romme Alpin är en rök-och snusfri arbetsplats.
För mer information vänligen se vår hemsida: https://www.rommealpin.se/sv/sokjobbhososs/restaurang/kockarochkallskankor

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Romme Alpin AB BORLÄNGE
  • 10 platser
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 6 oktober 2021
  • Ansök senast: 17 oktober 2021

Postadress

KOPPSLAHYTTAN 111
BORLÄNGE, 78198

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024