OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
ARBETS- OCH ARBETSPLATSUPPGIFTER Vi är ett team på fyra "tanter" som söker dig, utbildade kock, att tillsammans med oss sköta den dagliga verksamheten i restaurangen. Dina arbetsuppgifter är alla i kök förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, planering av matsedel samt inköp av varor. KVALIFIKATIONER Hotell- och restaurangutbildning. Du ska ha goda kunskaper i matlagning, livsmedelshantering och hygien. Vi vill också att du har kassavana och ett gott humör, då kundkontakten är stor.
Kontaktpersoner på detta företaget
Elisabeth Hindelius
0320-21 80 52
Emma Damgren, Vision
0320-21 80 45
Annette Eriksson
0320-21 72 29, 0702- 71 29 46
Jessica Hoff
0320-21 72 82
Camilla Hyllner
0320-21 72 68
Jeanette HacK Palmdahl, Vision
0320-21 72 38
Jonas Carling
0320-21 72 45
Anna Nilsson
Anneli Calvert, enhetschef
0320-21 88 03
Ingegärd Björkmalm, personalassistent
0320-21 72 15