OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du ingå i ett team där vi brinner för klimatsmart mat? Då har vi det perfekta jobbet som kock hos oss på Rudbecksgymnasiet! Vi söker efter en kock som vill vara en del av vårt team och vår utveckling.
Om tjänsten
Som kock i vår verksamhet blir du en del av ett team bestående av kökschef, kockar och biträden. Lagarbete är en av våra nycklar till framgång och vi gör dagligen jobbet tillsammans. Vi har flertalet nomineringar under åren i White guide junior. Vår matsal och café är välbesökta av våra gäster. I köket på Rudbecksgymnasiet strävar vi efter att inte bara tillfredsställa våra gästers smaklökar utan också att göra det med ett starkt engagemang för miljön och hållbarheten. Vi tror på att mat ska vara både god och ansvarsfull, och därför arbetar vi aktivt med att minimera vår miljöpåverkan samtidigt som vi maximerar smaken och kvaliteten på våra rätter.
Vi letar nu efter en entusiastisk och erfaren kock som delar vår vision för hållbar matlagning.
På Rudbecksgymnasiets restaurang serverar vi mat lagad från grunden och erbjuder en stor säsongsanpassad salladsbuffé. För oss är det viktigt att laga mat av råvaror vi är stolta över. Det innebär bland annat att majoriteten av råvarorna är ekologiska, att så långt som möjligt välja närproducerade råvaror, att fisken kommer från hållbart bestånd som inte hotas av utrotning och att vi följer råvarans årstid. Över 90 % av våra produkter är ekologiska och vi är MSC-certifierade.
Tjänsten är en uppehållstjänst.
Exempel på arbetsuppgifter:
• tillaga, utveckla och servera klimatsmart mat
• utföra alla i kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter
• arbeta aktivt mot verksamhetens mål och resultat
Om arbetsplatsen
Vi i måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt för oss i verksamheten är vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre.
För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här.
Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se)
Kvalifikationer
Som kock hos oss är du trygg och stabil. Du förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du är kontrollerad i stressituationer och kan fokusera på rätt saker. Du arbetar bra med andra människor relaterar dig till dem på ett smidigt sätt och har i övrigt en bra kommunikation med andra i vardagen. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och är anpassningsbar utifrån sammanhanget du ställs i. Du bidrar med idéer och förslag kopplat till arbetet och kan även förverkliga dessa till verklighet. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare behärskar du det svenska språket på så sätt kan du kommunicera både skriftligt och muntligt med kollegor och matgäster.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Krav:
• kockutbildning
• uppfylla grunduppdrag för kock enligt Örebro kommuns riktlinjer (bedömning görs av arbetsgivaren under rekryteringen)
Meriterande:
• god datorvana
• erfarenhet av arbete i restaurangbranschen
Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: 100%
Tillträde: enligt överenskommelse
Arbetstidens förläggning: dagtid, mån-fre
Antal tjänster: 1
Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.
Ansökan
Sista ansökningsdag är 29 augusti.
Välkommen med din ansökan!
Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter
Kontaktpersoner på detta företaget
Peter Örbring, Enhetschef
019- 21 38 74
Kerstin Awad, Distriktsköterska
019-21 49 44
Eva Cading, Enhetschef Barn och familj
019-21 27 11
Ann-Sofie Vennerstrand, Rektor
019-21 20 52
Emelie Rådström Sipinen, Enhetschef
019-21 25 35
Peter Thermaenius, Rektor
070-631 44 90
Mona Hansen, Förskolechef
019-21 40 84
Johanna Gancarz, Utvecklingsledare
019-21 32 23
Mona Öhrn, Kontorschef
076-551 39 76
Anna Lorinius, Rektor
019-21 49 67