OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ref.nr: Gy 122/2010[ Kök och restaurang är den enhet inom gymnasieförvaltningen som ansvarar för kostverksamheten.Den består av sju tillagningskök som ger måltidsservice till ca: 6000 gäster per dag inkl specialkoster av olika slag.På gymnasieskolorna finns även cafeteriaverksamhet som ryms inom kök- och restaurangenheten.Matsedel upprättas centralt av kostchef med elevers samt personals inflytande.På enheten strävar vi efter en ökad användning av ekologiska livsmedel i tillagningen av kosten.OM BEFATTNINGEN Nu söker vi[dig som är[utbildad kock till köket på Rudbecksskolan.[Vi söker dig som är duktig matlagare i samband med måltidsproduktion och servering.Du skall tycka om att laga mat och ha känsla för måltidkvalitet och vällagad god måltid.Verksamheten producerar både varm och kyld mat samt specialkoster.[ Du har givetvis lätt för att samarbeta med människor runt omkring dig Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.Kunskaper i data är ett krav då vi använder kostdataprogram samt beställningar av livsmedel mm via E-handel.HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER - Måltidsproduktion varm och kyld mat - Specialkostmatlagning - Inköp via E-handel - Planering av måltider i kostdataprogram - Egenkontroll livsmedel / arbetsmiljö - Arbeta med kvalitetssäkring - Verka för ökad andel av ekologiska livsmedel KOMPETENSKRAV - Utbildad kock med erfarenhet från måltidsproduktion - Goda IT-kunskaper - Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Vi önskar att du lämnar din ansökan via länken nedan.Vi undanber[oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.