OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!
Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.
Vill du ingå i ett team där utveckling av klimatsmart mat och ett hälsosammare utbud i våra skolrestauranger står i fokus?
Som kock i vår verksamhet blir du en viktig del av ett team bestående av både köksansvarig och kockar. Lagarbete är en av våra nycklar till framgång och vi gör dagligen jobbet tillsammans. Vi jobbar mot ett gott samarbete mellan våra kök vilket leder till utveckling av köken och måltiderna.
I köket på Rudsskolan lagas ca 950 måltider per dag, mestadels från grunden och av bra råvaror. På skolan serveras ca 550 luncher och de övriga luncherna serveras på Färjestadsskolan.
ARBETSUPPGIFTER
Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Förbereda, servera och presentera klimatsmarta luncher.
- Utföra alla i kök och restaurang förekommande arbetsuppgifter.
- Delaktig i Beställningar
- Delaktig i menyplanering
- Egenkontroll
- Aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling.
- Aktivt arbeta mot verksamhetens mål och resultat.
KVALIFIKATIONER
Kompetenskrav
- Kockutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig
- Erfarenhet av kockarbete
- Erfarenhet av serviceyrken
- Erfarenhet av egenkontrollsystem
- Datakunskap
Kreativ och servicemedveten, inse och förstå vikten av att ständigt vara i utveckling. Som kock i vårt team är du flexibel, initiativrik och har en förmåga att inspirera andra. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gäster, deras matupplevelse och vår utveckling.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt meriterande
- Kunskaper om vegetarisk mat och smaksäker.
- Erfarenhet från restaurangkök i privata sektorn.
- Goda kunskaper inom specialkost.
- Erfarenhet av kostdataprogram.
ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Kontaktpersoner på detta företaget
Johanne Lihv
054-540 32 40
Elise Olausson
054-540 32 41
Ylva Winther
054-540 34 32
Lärarnas Riksförbund
054-540 47 55
Lärarförbundet
054-21 84 45
Mikael Nilsson Rektor
054-540 33 98
Ann-Margret Eliasson
054-540 29 75
Audun Lyngstad
054-540 29 82
Ulf Eriksson
054-540 29 76
Lärarförbundet