Kock till Sabis Fältöversten

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Sabis Fältöversten på Karlaplan är Sabis största butik och en av Sveriges i särklass snyggaste och mest inspirerande. Vår butik är prisbelönt och har bland annat vunnit priser så som: ”Årets Fiskavdelning” och priset som ”Årets Matglädjebutik” flera gånger om. Sabis Fältöversten arbetar med färskvaror av hög kvalitet. Ostar, delikatesser, hängmörat kött, färsk fisk och skaldjur från de bästa leverantörerna och egentillverkade praliner. Allt för att säkerställa en hög servicenivå i hela butiken.

Våra gemensamma värderingar på Sabis är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen

Vi är ett team medarbetare på cirka 10 personer som producerar ungefär400 lunch/dag och catering & take away lådor. Som kock har du varierande arbetsuppgifter, du är med och lagar delar av dagens lunch, laga måltidsdelar till butiken och vara delaktig i produktion av matlådor. Du är delaktig beställningar och egenkontroll och daglig drift.

Din profil

• Du har ca 2 års erfarenhet av att ha arbetat som kock inom restaurang eller butik.
• Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i storkök eller produktionskök.
• Att du är en social lagspelare tar vi för självklart, samt att du är positiv, kreativ, noggrann och tycker om att jobba över gränserna.

Vi arbetar med ständig utveckling och är lyhörda mot våra kunder. Vi ser därför att du har en brinnande kärlek till mat och är innovativ och driven gällande att utveckla nyheter, smaker och uppläggningar.

Ansökan

Anställning: Heltid. Varierande arbetstider, främst dagtid men även kvällar och helger förekommer.

Tillträde: Snarast.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor kontakta rekryterande chef Daniel Duse, daniel.duse@sabis.se. Inga ansökningar tas emot via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 april 2022
  • Ansök senast: 20 maj 2022

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024