Kock till Salt & Sill

Kock till Salt & Sill

Arbetsbeskrivning

Salt & Sill är Sveriges första flytande hotell som öppnade 2008 som även är en mötes- och konferensanläggning med 48 bäddar och verksamhet året runt.

Här kan våra gäster konferera och umgås i en rogivande havsmiljö, äta och dricka gott och sedan somna till ljudet av kluckande vågor. Trots den lugna miljön finns alla möjligheter till spännande och roliga aktiviteter med fokus på såväl havet som mat och dryck. Vår personal är professionell och serviceinriktad och lägger all kraft på att möta - inte gästen - utan människan i sig. Salt & Sill är hotellet och mötesplatsen med en trivsam, lugn miljö präglad av nordisk modern enkelhet.

Nu söker vi kockar till vårt team i köket på Klädesholmen på heltid med start omgående.
Som kock hos oss erbjuds du ett kul och omväxlande arbete på ett seriöst företag och en varierande tjänst där du har stor möjlighet att påverka både din egen och företagets utveckling.

Vad innebär tjänsten
Maten på Salt&Sill har alltid varit kärnan i verksamheten och en stor anledning till att Salt&Sill som destination är vad den är idag.
Vi har ett kreativt kök som hela året arbetar med att förnya och utveckla det som serveras hos oss.
Vi söker en person som brinner för matlagning, som har ett kreativt sinne och som kan bidra till att Salt&Sills mat och koncept aldrig står still.
Vi arbetar så mycket vi kan med lokala råvaror och som kock hos oss skapar du menyer för våra olika säsonger tillsammans med köksmästaren.

Våra säsonger skiljer sig mycket åt. Vintern på västkusten är lugnare och vi har mycket tid att ta hand om våra gäster medan sommaren betyder högt tempo.

Hos oss behöver du uppskatta dom olika säsongerna och vara beredd på att vara flexibel i ditt arbete.

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare trivs och har roligt på jobbet vilket också betyder att vi lägger stor vikt vid din personlighet och din samarbetsförmåga.

Skulle du vara i behov av boende eller övernattningsmöjlighet så ordnar vi det.

Befattningskrav

Tidigare erfarenheter
Minst 3-5 års erfarenhet som kock.

Specifika kunskaper
Kunskap om egenkontroll och någon form av utbildning i HACCP

Språkkunskaper
Det är viktigt att du kan kommunicera tydligt på svenska i både tal och skrift för att kunna kommunicera tydligt med leverantörer och andra instanser, men också för att tydligt kunna kommunicera med hela teamet i köket

Personliga egenskaper
Du ska vara flexibel i din roll, vara social och ha lätt för att träffa nya människor. Du ska vara lyhörd, samarbetsvillig, kunna vara självständig och drivande i ditt arbete och ha ett stort ansvarstagande.

Lönenivå
Enligt överenskommelse

Tillträdesdatum
Omgående

Tycker du att tjänsten låter intressant, är du välkommen att skicka in din ansökan till: koket@saltosill.se

Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Salt & Sill MYGGENÄS
  • 2 platser
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 13 augusti 2020
  • Ansök senast: 12 september 2020

Besöksadress

Myggenäsv. 2
None

Postadress

BOX 6060
MYGGENÄS, 47117

Liknande jobb


Kock, fast tjänst

Kock, fast tjänst

23 december 2024

Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024