Kock till säsongen 2023/2024

Kock till säsongen 2023/2024

Arbetsbeskrivning

Restaurangerna på Kläppen drivs i bolaget Kläppen Restauranger AB.

Vi som äger restaurangerna heter Janne Söderberg och Magnus Wieselqvist.

Restaurangerna driver vi i ett eget bolag men när gästen möter oss tillhör vi alla Kläppen och är på plats för att göra gästernas vecka till en stark vinterupplevelse. Vår idé är att erbjuda en matresa och inte bara en skidresa. Därför jobbar vi med olika koncept på våra respektive enheter. Hos oss finns det flera olika restauranger, med olika tjänster att söka. Totalt är vi ca. 80 personer fördelat på våra 7 olika enheter.

Grundläggande för dig som söker hos oss:

Som person gillar du ordning och reda, är bra på att passa tider och gillar att arbeta själv likväl som tillsammans med andra. Du är en positiv person som gillar att arbeta under högt tempo. Nyutexaminerad, riktigt intresserad med en vilja av stål eller meriterad med erfarenhet. Alla är välkomna att söka!

Söker du flera tjänster? Glöm inte att prioritera tjänsterna du söker i ordningsföljd med ditt första val som nr1.

Restaurang Tranan lunchrestaurang med hög puls och många gäster.

Fred´s Place mysigt hak för snabbare rätter. Coffeshop/bar inomhus och burgare & korv från grillen ute på altanen där man sitter på renfällar och äter under bar himmel.

Toppstugan erbjuder stort utbud av fikabröd, smörgåsar, lättare lunchrätter i caféet och en matsal för à la carte luncher. Riktigt hög puls!

Brasserie Karelius Kött & Deli en liten pärla som erbjuder vällagad à la carte, öppet lunch och kväll.

Persgården Våffelstuga klassisk våffelstuga som med våfflor, smörgåsar & fika m.m.

Bageriet vårt bageri startar dagen med brödförsäljning & café/konditori och övergår under eftermiddagen även till pizza för take away eller att äta på plats.

Halster Bar & Bistro vår största restaurang på Kläppen. Öppet från frukost till sen kväll. Halster är knutpunkten på Kläppen där också afterski och underhållning finns.



Om tjänsten
Tjänsten som kock hos oss innebär arbete såväl dag som kvällstid i någon av våra restauranger Toppstugan, Halster Bar & Bistro, Restaurang Tranan eller Brasserie Karelius. Jobbar man på Kläppen Restauranger så har man i grunden sin fasta arbetsplats med får vara beredd på att kunna hoppa in där det för tillfället behövs.

Arbetsuppgifter
I ett kök vanligt förekommande sysslor och vi söker dig som inser värdet av ett bra teamwork i köket. Du gillar att kunna påverka och har lätt för att delge kunskap i kreativa diskussioner, likväl som att anpassa dig efter det som bestäms. Som kock gillar du ordning och reda, jobbar snyggt, modernt och har ambitioner. Beroende på restaurang jobbar vi med lunch, à la carte och temakvällar, vissa av temakvällarna är buffé. Det finns stora möjligheter att växa med uppgiften inom våra restauranger.

Kvalifikationer
Helst ser vi att du har några års erfarenhet av kockyrket. Är du nyexaminerad och brinner för yrket så är du också varmt välkommen att söka. Ange i din ansökan vilken av restaurangerna du helst tror att du vill arbeta på. I din ansökan vill vi att du berättar varför just du är rätt person för oss. Berätta om dina tidigare erfarenheter samt lämna gärna referenser.

Sista ansökningsdag 15 oktober

Kontaktuppgifter Har du några övriga frågor är du välkommen att kontakta: emma.sonnysdotter@klappen.se



GDPR Genom din ansökan godkänner du att Kläppen Restauranger AB hanterar dina personuppgifter under rekryteringsperioden.

Kontaktpersoner på detta företaget

Tomas Berg
0280-96270
Linda Gånors
0280-96205
Janne Söderberg
070-4909600
Fredrik Stenmalm

Martin Skogstad

Lena Eriksson
0280-96236

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Kläppen Ski Resort
  • 1 plats
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 augusti 2023
  • Ansök senast: 15 oktober 2023

Besöksadress

Sjungarvägen, Transtrand
None

Postadress

Sjungarvägen
Transtrand, 78068

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024