Kock till Sävegårdens äldreboende Floda, sommarvikariat V.24-35

Kock till Sävegårdens äldreboende Floda, sommarvikariat V.24-35

Arbetsbeskrivning

ARBETSUPPGIFTER
Som kock ansvarar du för förberedelse, tillagning och servering av rätter med hög kvalitet. Disk, städ, varupackning och varubeställningar ingår också i uppdraget.

På Sävegårdens kök jobbar totalt 3 kockar (med helgtjänstgöring var tredje helg). Vi serverar frukost, lunch (inkl. dessert) samt middag 365 dagar om året samt tillhandahåller övriga varor till fika och mellanmål. Vi packar även matlådor till boende i det egna hemmet som levereras med hjälp av hemtjänsten.

Vi erbjuder dig ett utvecklande uppdrag där din erfarenhet och passion för måltiden bidrar till en bättre vardag för våra gäster.

Tjänsten 100 % med helgtjänstgöring var tredje helg (37 timmar/vecka), tidsbegränsad från 13/6- 4/9. Det finns goda chanser att fortsätta som timvikarie därefter eller söka fasta tjänster och vikariat i organisationen.

KVALIFIKATIONER
Du har utbildning från hotell- och restaurang, varm- och kallkök, eller erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök under minst 3 år. Som kock ska du självständigt kunna utföra alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök, laga specialkost och utföra egenkontroll. Som person är du framåt och prestigelös och hugger i där det behövs. Du är kunnig och säker i din roll och intresserad av att lära nytt samt dela med dig av kunskap. Du är serviceinriktad och bra på att bemöta olika typer av människor samt hitta lösningar tillsammans. Du har alltid gästen i fokus, såklart inom rådande ramar.

Vi har flera mål inom hållbarhet (minska svinn, öka ekologiskt, sänka koldioxidutsläpp etcetera) varpå vi söker någon som har ett helhetstänk vad det gäller hållbarhet och är van att jobba aktivt med det. Det finns ingen arbetsledare på plats varpå det förväntas gemensamt ansvar vad det gäller beställningar samt livsmedelsbudget.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Då arbetet även kräver dokumentation behöver du ha goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av kostdatasystem (Vi använder Mashie)


ÖVRIGT
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Lerums kommun, Vätle
  • 1 plats
  • 11 dagar - upp till 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 25 mars 2022
  • Ansök senast: 10 april 2022

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024