Kock till Sjöstugan

Kock till Sjöstugan

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med i utvecklingen av Sjöstugans restaurangdel och är nyfiken på hur vi tillsammans kan erbjuda våra gäster det bästa vi kan då är du välkommen med en ansökan.
Tillsammans med kökschefen lagas husmanskost med betoning på lokala råvaror som vilt, svamp och bär. I huvudsak är arbetstiden förlagd dagtid med lunchar, men vissa kvällar och à la carte förekommer under perioden.
Sjöstugan har plats för 60 personer inomhus och 40 platser på uteserveringen.
Arbetet innebär: Viktigt att kunna vara självgående och ta beslut inom ramen för arbetet då vi är en liten arbetsplats.
Kvalifikationer: Köksbiträde/matlagningskunnig. Kunskap om specialkost meriterande
Säsongsarbete Juni-Oktober med möjlighet att jobba flera säsonger (öppet sommarsäsong, jul/nyår och vintersäsong).
Vid frågor om arbetet tveka inte att kontakta Anette, kökschef, på Sjöstugans telefonnummer 0253 – 230 45.
Sjöstugan i Grövelsjön ligger naturnära mitt i fjället, i norra Dalarna. Här finns Restaurang och Caféet, rum-och stuguthyrning samt camping. Besök gärna webplatsen för mer information.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Grövelsjöns sjöstuga AB Idre
  • 1 plats
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 maj 2023
  • Ansök senast: 3 juni 2023

Postadress

Sjövägen 14
Idre, 79792

Liknande jobb


Köksbiträde

Köksbiträde

20 september 2024

20 september 2024

Måltidsvärd - vikariat

Måltidsvärd - vikariat

20 september 2024

Prepp kock till Broken

Prepp kock till Broken

19 september 2024