OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Till Skebäcksgårdens kök söker vi nu en kock som har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gäster, deras matupplevelser och vår utveckling!
Om tjänsten
I Skebäcksgårdens kök lagar vi mat till flera vård- och omsorgsboenden, dagverksamheter samt till restaurangen på Södermalmshemmet. Man lagar ca 1200 dagsportioner (lunch, dessert, kvällsmat).
Du utför alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök, där du tillsammans med övriga kockar ansvarar för all matlagning inklusive specialkost. Som kock lägger du stor vikt vid att maten håller god kvalitet och att köket med tillhörande utrymmen håller god ordning och hygien. Även beställningar, dokumentation och städning ingår i arbetsuppgifterna. Gott teamarbete är en av våra nycklar till framgång, där du även förväntas komma med tips och idéer för att utveckla verksamheten. Du tycker att det är viktigt att tänka klimatsmart vid både inköp, matlagning samt presentation av maten i restaurangen.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• utföra alla i kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter såväl specialkost som konsistensanpassad kost
• tillaga, servera och presentera förstklassiga, klimatsmarta luncher anpassade för respektive målgrupp
• ansvara för beställning av varor enligt gällande upphandling/avtal
• egenkontroll
• aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling
• aktivt arbeta med verksamhetens mål och resultat
Kompetenskrav
• kockutbildning
• erfarenhet av arbete i storkök
• erfarenhet av att laga specialkost
• goda kunskaper i vegetarisk matlagning
• erfarenhet av inköp via digitala system
Vi söker dig som arbetar bra med andra människor, lyssnar och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor samt förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gäster, deras matupplevelse och vår utveckling. Du uttrycker dig väl i det svenska språket i både tal och skrift på ett sätt så att du kan kommunicera med medarbetare och övrig personal samt skriftligen dokumentera det som verksamheten kräver i våra system.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Meriterande
• erfarenhet av serviceyrken
• erfarenhet av kostdataprogram, t.ex mashie
Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: 87,5 %
Tillträde: enligt överenskommelse
Antal tjänster: 1
Om arbetsplatsen
Du kan läsa mer om måltider i kommunens kök och serveringar här!
Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Även så att i vissa fall i anställning inom måltidsenheten kan krävas utdrag ur belastningsregister.
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .
Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.
Ansökan
Sista ansökningsdag är 14 juni.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Peter Örbring, Enhetschef
019- 21 38 74
Kerstin Awad, Distriktsköterska
019-21 49 44
Eva Cading, Enhetschef Barn och familj
019-21 27 11
Ann-Sofie Vennerstrand, Rektor
019-21 20 52
Emelie Rådström Sipinen, Enhetschef
019-21 25 35
Peter Thermaenius, Rektor
070-631 44 90
Mona Hansen, Förskolechef
019-21 40 84
Johanna Gancarz, Utvecklingsledare
019-21 32 23
Mona Öhrn, Kontorschef
076-551 39 76
Anna Lorinius, Rektor
019-21 49 67