OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Inom vårt hotellkoncept SkiStar Lodge har vi ett stort utbud av restauranger med olika typer av kök och uttryck. Á la carte restauranger, sportbar, lunchrestauranger och café. I våra kök behöver vi kockar, gärna med tidigare erfarenhet och kunskap.
Våra restauranger finns i Lindvallen på SkiStar Lodge Experium och i Trysil på våra hotell Radison Blu.
Arbetsuppgifter
Grillkock
Som grillkock kommer du att arbeta i ett á la carte kök där din station kommer att vara vid grill och stekbord. Du kommer tillaga olika typer av råvaror efter beställning.
Á la carte kock
Som á la carte kock arbetar du på en av stationerna i köket tillsammans med dina kollegor. Här kommer du att arbeta med att tillaga mat efter gästernas beställning.
Buffékock (preppkock)
Som buffékock arbetar du i något av våra kök där vi serverar buffé. Här kommer du att förbereda och tillaga mat från grunden. I dina arbetsuppgifter kommer du även arbeta med prepp, förberedelser och drift under större event och arrangemang.
Kvalifikationer
Vi söker engagerade, serviceinriktade och matintresserade kockar till våra kök. Du ser ordning och reda som en självklarhet i köket och har ett intresse för nyskapande och utveckling. Du är en lagspelare och gillar att sprida glädje runt om kring dig. Du är van att stundtals arbeta i högt tempo och gillar när det är mycket att göra på din arbetsplats.
Hos oss tar vi inga genvägar, all mat som lämnar våra kök skall vara en fröjd för både ögat och magen.
Du som söker har utbildning och arbetslivserfarenhet som kock.
Anställningsperiod:
Vi söker personal som kan börja redan nu och jobba säsongen ut! Men också inför sommarperioden maj - augusti med möjlighet till förlängning över höst och vinter.
Kontaktpersoner på detta företaget
Affärsområdeschef Lars Lifvendahl
070-235 90 51
Arbetsledare Spa Anna Johansson
Karin Hurtig
Camilla Sundqvist
070 254 86 16
Mats Pettersson
F&B manager Eddie Malmberg
Restaurangchef Matilda Gustafson
Sebastian Jarild
070 254 86 16
Sebastian Jarild
Köksmästare Jonas Möller