OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
SkiStar Lodge Experium är ett upplevelsehus som ligger mitt i Lindvallen. Här finns ett stort utbud restauranger och caféer. Bland våra aktiviteter finns ett stort äventyrsbad, inomhussurf, spa & relaxavdelning, bio och bowling. I vårt utbud av restauranger och caféer finns O ´Learys som är en klassisk sportrestaurang som lockar både stora och små, Waynes Coffee som är ett café med hemmakänsla och ett stort utbud av fika, Lodgebaren som går i klassisk lodgestil med fjällets största öppna spis och fantastisk utsikt över fjället samt vår familjevänliga italienska restaurang Sigillo.
Arbetsuppgifter
Som medarbetare hos oss arbetar du med olika uppgifter beroende på vart i huset du arbetar. Vi har restauranger och caféer med olika typer av matlagning. Vi arbetar med allt från Á la carte till buffé, både lunch och kvällsservering. I dina arbetsuppgifter kommer du att planera och förbereda mat tillsammans med dina kollegor. Hos oss tar vi inga genvägar, all mat som lämnar våra kök skall vara en fröjd för både ögat och magen.
Din profil
Du har utbildning och arbetslivserfarenhet som kock. Du är engagerad, serviceinriktad, nyfiken och ansvarsfull. Du brinner för din uppgift och har ett stort intresse för matlagning. Du ser ordning och reda som en självklarhet i köket och har ett intresse för nyskapande och utveckling. Du är en lagspelare och gillar att sprida glädje runt om kring dig. Framför allt gillar du att ha många bollar i luften och ser gärna att det är mycket att göra på din arbetsplats.
Förkunskapskrav/utbildning
Utbildning och arbetslivserfarenhet som kock.
Meriterande
Arbetslivserfarenhet inom restaurang. Goda kunskaper i engelska.
Kontaktpersoner på detta företaget
Affärsområdeschef Lars Lifvendahl
070-235 90 51
Arbetsledare Spa Anna Johansson
Karin Hurtig
Camilla Sundqvist
070 254 86 16
Mats Pettersson
F&B manager Eddie Malmberg
Restaurangchef Matilda Gustafson
Sebastian Jarild
070 254 86 16
Sebastian Jarild
Köksmästare Jonas Möller