OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Gästgivaregårdenhar just nu högsäsong och då söker vi dig som vill vara med och skapa maten till våra gäster! Du är en kock med flera års erfarenhet och ev utbildning på a la carte. Du kan jobba självständigt och du har idéer och är kreativ. Du älskar att skapa maträtter med råvaror som vi handlar så nära som möjligt. Du har ett ekonomiskt tänk med minskat svinn i tankarna, du kan hantera allergener. Du är en lagspelare som kan jobba under tidvis stressiga förhållanden likaväl som under lugnare dagar. Är det du?
Vi kan erbjuda dig arbete på heltid omgående fram till slutet av september samt halva oktober och november då vi serverar gåsamiddagar. Vidare diskussioner därefter. Vi har öppet kvällar och helger och det är också dina arbetstider. Vi kan erbjuda övernattningsrum. Lönen är något vi kommer överens om med dig, vi har även kollektivavtal då vi är medelmmar i Visita.
Skivarps Gästgivaregård har anor sedan 1680-talet. Här har vi matsalar för a la carte och festvåning för kalas och bröllop. Vi har en vinbodega där vi arrangerar vinprovningar för grupper och sällskap, vi har en trädgård med uteservering under sommarmånaderna. Gästgivaregården har 16 hotellrum och våra hotellgäster önskar en stärkande frukost varje morgon.
Jeanette och Johan har haft gästgivaregården i sin ägo sedan 2003 och har öppnat för 21:a säsongen.
Du skickar din ansökan till johan@skivarp.com och märker e-mailet med Ansökan kock 2023. Vi beaktar endast ansökningar där önskad erfarenhet och utbildning finns.
På vår hemsida www.skivarp.com hittar du info om oss!