OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en kock till ett av våra uppdrag i Gävle. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då arbete i grupp förekommer.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;
• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egenkontroll
• Administrativa uppgifter
Kvalifikationer/krav:
• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datorkunskaper (officepaketet)
• Körkort är meriterande
• Special/allergikost är meriterande
Personliga egenskaper:
• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling
Vi söker en ansvarsfull person som kan planera sina inköp efter säsong, tänker klimatsmart och vill laga god skolmat. Att arbeta i en skolmatsal är roligt, fartfyllt och kräver flexibilitet. Du kommer att arbeta i grupp så samarbetsförmåga och lyhördhet är två viktiga egenskaper.
Vi serverar frukost, lunch och mellanmål på våra skolor.
En del administrativt arbete såsom inköp, inventering, fakturering och dylikt ingår också. Vi ser även kunskap om allergikost som ett stort plus då det finns ett behov av detta ute på skolorna.
Det krävs ett utdrag från belastningsregistret för att arbeta i skolkök, är du intresserad av tjänsten så rekommenderar vi att du beställer ett via Polisens hemsida direkt då det kan ta upp till två veckor innan det kommer.
Om vi kontaktar dig är det via växeln i Stockholm och det kommer därför vara ett 08-nummer vi ringer ifrån.
För ytterligare info:
Ulrica Lindström - - restaurangchef ulrica.lindstrom@sodexo.com
Anneli Ellebo - facklig representant anneli.ellebo@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha senast 20200229, rekryteringen sker löpande och kan komma avslutas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan!
Ansökan kan endast göras via vår hemsida/rekryteringsverktyg.
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.
Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.
Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,