OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du utbildad kock med erfarenhet av storkök och intresse för ett grönare och mer hållbart kök? Då ska du söka den här tjänsten.
Arbetsplatsbeskrivning:
Montessori droppen är en icke vinstdrivande verksamhet med skola, förskola och fritidshem som ligger i Haparanda centralort. Skolan drivs av Haparanda Montessoriförening. I skolan har vi ca 70 elever, i förskolan ca 70 barn och vi har totalt ca 30 personal.
Kvalifikationer
På grund av pensionering söker vi nu en erfaren och kvalitetsmedveten köksansvarig kock till restaurang Droppen. Uppdraget innebär att tillsammans med köksbiträden i eget skolkök laga näringsrik mat från grunden - för verksamhetens barn och personal.
Vi vill utveckla vår matlagning till att bli mer hållbar och varierad och stor vikt kommer därför att läggas vid tidigare erfarenhet och utbildning.
Som köksansvarig har du ansvar för att planera och leda arbetet i köket. I arbetet ingår allt från beställning av varor, matlagning, specialkost till disk och städning.
Du kommer också att samarbeta med elever, lärare och övrig personal på skolan, förskolan och fritidshemmet.
Vi söker dig som har kockutbildning och erfarenhet av att arbeta i skolkök. Du ska också ha gått utbildning i livsmedelshygien. Du ska vara van att planera menyer och vara kreativ. Du behärskar svenska väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av pedagogiskt arbete i skola och/eller förskola, eftersom arbete som kock hos oss innebär ett nära samarbete med elever. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tillträde: 1 augusti 2022 eller enligt överenskommelse