OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett svenskt, helägt familjeföretag grundat 1874 som arbetar efter devisen "Passion för mat och möten". Idag driver vi ett antal enheter i Stockholm inom tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sju matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med tjugotre restauranger, tio caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och tre dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se
Slagteriaktiebolaget utgår från Sabis historia av slakteri och är en bistro som serverar både lunch och middag med fokus på kött, chark och husmanskost. Slagteriaktiebolaget ligger i Arenastaden i Solna intill Friends Arena. Restaurangen har ca 100 sittplatser, ett tillhörande café, sky bar och konferens- och festvåningsverksamhet. Våra gemensamma värderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.slagteriaktiebolaget.se
Vi bygger om och bygger nytt! Inför höstsäsongen bygger vi om och utökar verksamheten med Slagteriaktiebolaget Bakfickan. Inför denna satsning söker vi förstärkning av en kock.
Som kock är du driven, passionerad och ekonomisk. Vid evenemang på Friends Arena är det högt tryck och erfarenhet av á la carte vid spisen/grillen krävs. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från gediget mathantverk som exempelvis korvtillverkning, styckning och att du är en fena på klassisk svensk husmanskost.
Vi lagar all mat från grunden och gärna ekologiskt och/eller närproducerat.
Tillträde i augusti/september. Tjänsten är heltid och arbetet är förlagt enligt ett rullande schema till dagar, kvällar och helger.
Har du frågor är du välkommen att kontakta köksmästare Carolina Ekhult: carolina.ekhult@sabis.se
Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson