OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se
Vår krog Slagteriaktiebolaget ligger i Fältöversten på Östermalm. Den är placerad intill vår prisbelönta butik Sabis Fältöversten. Slagteriaktiebolaget utgår från Sabis historia av slakterier och är en bistro som även har ett härligt dryck- och caféutbud. Vi serverar frukost, fika, lunch och middag med fokus på kött, chark och lättsamma, fräscha rätter för gäster som är på språng. Restaurangen har ca 80 sittplatser. Vi är ca 10 st i teamet och arbetar efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.slagteriaktiebolaget.se
Vi söker en kock till vårt team på Slagteriaktiebolaget. Vi lagar all mat från grunden och efter vad som är i säsong. Tjänsten innebär självständigt arbete i varmkök. Vi är ett team som jobbar över gränserna, tänker lösningsorienterat och kreativt.
Vi söker en trygg och smaksäker kock med några års erfarenhet och matglädjen i fokus. Vi ser att du är driven, flexibel och kreativ eftersom totalupplevelsen av mat, dryck och service ska vara hög. Vi ligger i en mycket händelserik miljö med ett ständigt gästflöde av gäster.
Tillträde snarast. Dina arbetstider är varierande under vardagar och helger. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta köksmästare Adam Sandman tel. 08-42003980.
Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson