Kock till Smådalarö Gård Hotell & Spa

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av vårt dynamiska team på Smådalarö Gård Hotell & Spa, en av Sveriges största och mest attraktiva hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård? Vi söker nu passionerade kockar och kallskänkor som vill skapa enastående mat- och dryckesupplevelser för våra gäster. Hos oss erbjuds du en kreativ och utvecklande arbetsmiljö i en naturskön och inspirerande omgivning.
Om rollen
Vi letar efter dig som brinner för matlagning och som strävar efter att ge varje gäst en smakupplevelse utöver det vanliga. Du kommer att arbeta tillsammans med ett engagerat team för att säkerställa högsta kvalitet i varje måltid. För att lyckas i rollen krävs att du har relevant kockutbildning och dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat som kock eller kallskänka. Du måste också ha körkort och tillgång till bil, då Smådalarö Gård Hotell & Spa ligger i en vacker men avlägsen del av skärgården som kräver egen transport. Erfarenhet av egenkontroller, miljö och hälsa är meriterande.
Din profil
Vi söker en social och flexibel person med en positiv attityd. Du är lösningsorienterad och noggrann, och har förmågan att se både helheten och detaljerna. Du är ödmjuk och lyhörd för gästernas behov, och du trivs med att arbeta i team för att skapa en oförglömlig gästupplevelse. Som person är du även engagerad och passionerad när det kommer till matlagning och strävar alltid efter att utvecklas och förbättras.
Vi erbjuder dig
Som en del av vårt team får du möjlighet att arbeta på en fantastisk arbetsplats i hjärtat av Stockholms skärgård. Här får du chansen att utmana dig själv med spännande matlagning av högkvalitativa råvaror. Vi har en egen köksträdgård där du kan skörda örter samt plocka frukt och bär direkt från naturen. Du blir en del av ett sammansvetsat och stöttande team. Vi är ett värderingsstyrt bolag med starkt fokus på ledarskap och utveckling på alla nivåer. Dessutom erbjuder vi trygga anställningsvillkor med kollektivavtal och attraktiva förmåner.
Ansökan
Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Köksmästare Jyrki Backhamn på Jyrki.Backhamn@sabis.seVälkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.smadalarogard.se för mer information.
Ta chansen att bli en del av vårt team och skapa magiska upplevelser för våra gäster!

Kontaktpersoner på detta företaget

Hotellchef Patrick Högberg

Hotellchef Patrik Högberg
073-373 01 99
Hotellchef Hanna Åkerström
070-589 55 25

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 14 juni 2024
  • Ansök senast: 15 juni 2024

Besöksadress

Östgötagatan 100
None

Postadress

BOX 11089
STOCKHOLM, 10061

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024