Kock till Smådalarö Gård (säsongsansntällning)

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett svenskt, helägt familjeföretag grundat 1874 som arbetar efter devisen "Passion för mat och möten". Idag driver vi ett antal enheter i Stockholm inom tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sju matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med tjugotre restauranger, tio caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och tre dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

Smådalarö Gård ligger idylliskt inne i Hemviken i Stockholms skärgård.
Med bil tar resan bara omkring 40 minuter från Stockholm C. Smådalarö Gård är vår golf- och skärgårdspärla där vi arbetar som ett team för att våra konferensgäster, golfgäster, weekendgäster och hamngäster alla ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Smådalarö Gård har 56 rum i huvudbyggnaden och 6 rum i Gits Hus. Vi är ca 20 medarbetare på Smådalarö Gård. Besök gärna: www.smadalarogard.se

Inför sommarsäsongen juni-aug (sep) 2014 söker vi en kock.

Vi ser helst att du har minst 1 års erfarenhet när det gäller att arbeta i kök.

Personalbostad finns!

Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Heltid -
  • Publicerat: 15 maj 2014

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010