OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Snickarbarnens förskolor söker en erfaren kock med erfarenhet, driv och stort engagemang för att erbjuda våra barn den bästa kosten.
Vi erbjuder ett självständigt arbete som kock men i nära samarbete med övriga pedagoger och ledning.
Snickarbarnens förskolor driver totalt 4 förskolor, två i Värmdö och två i Sollentuna. Vi har en tydlig pedagogik som genomsyras av Reggio Emilia filosofin. Vi har även en tydlig profil när det gäller den mat som vi dagligen serverar våra barn.
Vi lagar all mat från grunden
Vår kost består till 90 procent av ekologiska och/alternativt närodlade råvaror.
Vi bakar dagligen vårt eget bröd
Vi söker nu i första hand en kock till vår förskola i Värmdö/Mölnvik. Förskolan har totalt 100 barn och 17 pedagoger fördelade över fyra åldershomogena baser.
Som ansvarig kock för köket har du eget ansvar för samtliga delar. Vi serverar frukost, lunch och enklare mellanmål. Tjänsten innefattar matlagning, matsedelsplanering och disk. Du behöver ha grundläggande kunskaper i näringslära och livsmedelshygien och HACCP. Du har en budget och ansvarar för att denna hålls. Vi är inte bundna till specifika leverantörer utan är i samarbete med kocken öppna för förslag och förändringar. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av matlagning och planering för liknande antal portioner.
Då förskolan är relativt nybyggd så kan vi erbjuda ett nytt och modernt kök, väl anpassat i storlek efter antal portioner som ska tillagas.
För att vara kvalificerad för tjänsten så krävs att:
*Du har erfarenhet av liknande arbete och antal.
*Du har god ordning och följer det riktlinjer som gäller för livsmedelsrutiner, hygien och övrigt gällande HACCP.
*Du kan arbeta självständigt.
*Du är stresstålig och kan lösningsorienterad.
*Du har förmåga att planera och strukturera.
*Du är glad, positiv och social.
Dina arbetstider är 7-15:30
Vi ser fram emot din ansökan där du beskriver dina tankar och mål med kockyrket på förskolan samt anger dina tidigare erfarenheter och referenser.