Kock till Sodexos uppdrag på Sollentuna Sjukhus

Kock till Sodexos uppdrag på Sollentuna Sjukhus

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för våra gäster. Med stolthet tillagar och serverar vi varierad mat av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!  

Vad du kommer att jobba med: 


• Diet och specialkost 
• Beredning, smaksättning och tillagning av sallader, soppor, fisk, kött, grönsaker, desserter och annan mat   
• Meny- och inköpsplanering tillsammans med dina kollegor 
• Aktivt upprätthålla hygienrutiner för att säkerställa att vi serverar säker och god mat till våra gäster
• Tillaga, producera och presentera mat av högsta standard 

Vad du bidrar med: 

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket, med spetskompetens inom specialkost.  Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt nogrann i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.  

Vad vi erbjuder:

Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna utvecklas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi: 


• Möjligheter att växa inom företaget 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö  
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 
• Hos oss lär du dig laga växtbaserat och svinnsmart mat

Om tjänsten 

Tjänsten är 100 % med  schema vardagar, helger och helgdagar.   

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Mats Pettersson mats.pettersson@sodexo.com.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Varmt välkommen med din ansökan som vi vill ha senast 5:de Augusti -2024 . 

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! 


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 20 juni 2024
  • Ansök senast: 28 augusti 2024

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


15 september 2024

28 augusti 2024