Kock till Södra Skogsägarnas Personalrestaurng

Arbetsbeskrivning

Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.

Lunchrestaurangen på Södra i Växjö är en personalrestaurang med stora ambitioner och med högt ställda förväntningar. Vi söker en kock som är kreativ, positiv och ambitiös och som vill vara med och leda samt utveckla restaurangen. Vår matlagning kännetecknas av modern nordisk mat med höga smaker i ett kreativt utförande.

 

Arbetsuppgifter:


• Vara kökschefen behjälplig med beställningar, planering etc.
• Delta i vårt egenkontrollarbete
• Delta i kökets olika rutiner såsom affärsluncher, middagar och övriga event som förekommer
• Prata med våra gäster och ge dem ett härligt bemötande och hög service
• Utveckla Restaurangen

Kvalifikationer/Krav:


• Gymnasieutbildning inom hotell & restaurang eller motsvarande kock/kallskänksutbildning
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift Gärna också engelska.
• Erfarenhet av att ha arbetat som kock i minst 3 år
• Erfarenhet av att arbeta självständigt
• Erfarenhet från både lunch och á la carte matlagning
• Erfarenhet av bättre välrenommerade krogar under de tre senaste åren
• Meriter som talar för att du kan laga mat som gör att restaurangen levererar i absolut framkant.
• B-körkort

Egenskaper:


• Stor begåvning som kock och vara noggrann, snabb och ambitiös i sitt arbete
• Hög simultan och organisationsförmåga
• Vara kreativ och modern i sin matlagning
• Lyhördhet och kommunikativ förmåga
• Förmåga att arbeta både självständigt och i team
• Stresstålig och bra på att prioritera vid hög arbetsbelastning
• Ha drivkraften att utvecklas
• Ska klara ett tungt fysisk arbete och ett högt arbetstempo
• Samarbeta med olika uppdragsgivare

Sysselsättningsgrad: Heltid - 100%

Lön: Enligt överenskommelse, kollektivavtal finns

Frågor: kontakta Fredric Karlsson, fredric.karlsson@sodexo.com

Sista ansökningsdag är 8/7-2016 Rekrytering sker löpande


Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt kollektivavtal
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 16 juni 2016

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024