OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Arbetsplatsbeskrivning
Solbergaskolan är beläget i norra Älvsjö.
Vår ambition är att laga all mat från grunden och skapa nyfikenhet hos våra elever. Vi serverar lunch och mellanmål till ca 450 matgäster varje dag. Vårt köksteam består av en kökschef och två kockar. Skolan väntar på en kommande renovering och behöver fram till dess förstärkning av ytterligare en kock. Vi hoppas att du, precis som oss, ser vinsten i att arbeta i ett team bestående av enbart kockar. Arbetet består således, förutom matlagning och salladsberedning, även av disk och andra förekommande arbetsuppgifter i en skolrestaurang. Vi söker dig som brinner för matlagning och salladsberedning, gillar ett högt tempo och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Tjänsten är tidsbegränsad tom juni 2021. Eventuellt kan förlängning bli aktuellt.
Arbetsbeskrivning
Beredning och tillagning av skolmåltider inklusive specialkost. Disk samt sedvanligt förekommande arbetsuppgifter i storkök och skolmatsal.
Kvalifikationer
3-årigt gymnasium inom livsmedelsprogrammet eller motsvarande kompetens.
Arbetet kräver att du har kännedom om sedvanliga arbetsuppgifter förekommande i ett kök samt att du är bekant med regler kring hygien inom kök. Om du saknar, eller har lite erfarenhet av att arbeta i storkök är det inget hinder så länge du har rätt inställning och är villig att lära dig arbetet från grunden.
Du är organiserad och tycker om att arbeta strukturerat. Du har hög arbetsmoral och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du behärskar svenska i både tal och skrift då kommunikationen mellan kollegor, elever och pedagoger är viktig.
Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.