Kock till Solna United

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Välkommen till Solna United - en modern och dynamisk destination nära Mall of Scandinavia! Här hos Sabis driver vi en välbesökt restaurang, café och catering samt erbjuder en rad servicetjänster som reception, städ, posthantering och konferens. Vi är stolta över att vara leverantör av catering till alla mötesrum i Solna United och har även en exklusiv VIP-våning på taket. Hos oss är kundnöjdhet, ansvar och respekt våra grundvärderingar. Vi är glada och stolta över att ha blivit utsedda till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022 av Universum Sweden. Välkommen till en spännande och dynamisk destination!

Om rollen
Som kock hos oss kommer du att spela en viktig roll i att skapa en fantastisk matupplevelse för våra gäster. Du behöver inte vara utbildad kock, men grundkunskaper i matlagning och en känsla av trygghet i köket är viktigt. Du kommer att ha en varierad arbetsdag med olika ansvarsområden. En viktig uppgift kommer att vara att portionera mat i luckan under lunchen, vilket innebär att du behöver vara stresstålig och kunna hantera högt tryck under den perioden. Flexibilitet är viktigt då du kommer att behöva hjälpa till där det behövs, både i matsalen, i disken, i köket och i cafét.

Din profil

Vi söker en person som är positiv och glad, då det kommer att vara ständig gäst kontakt. Att kunna prata svenska obehindrat är därför viktigt för att kunna kommunicera effektivt med våra gäster.

Erfarenhet av att arbeta i kök och kunskap om livsmedelshantering är meriterande, men vi är också öppna för att ge en person med rätt inställning och vilja att lära sig en chans. Du behöver kunna följa recept och instruktioner noggrant för att säkerställa kvaliteten på maten. En god organisatorisk förmåga är också viktigt för att kunna hantera flera uppgifter samtidigt och hålla ordning i köket.

Som person ska man kunna arbeta i team och samarbeta med andra medarbetare för att säkerställa en smidig arbetsmiljö. Flexibilitet att kunna arbeta både dag- och kvällstid, samt helger vid behov, är också viktigt.

Vi kan erbjuda dig

• En arbetsplats med tacksamma arbetstider och ett gott samarbete med kollegor
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder flera utbildningar, möjlighet att byta tjänst och restaurang under din karriär och vi värnar om din personliga utveckling
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för våra anställda

Ansökan
Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd framför allt på dagtid under vardagar men kvällar kan förekomma. Frågor om tjänsten besvaras av köksmästare Fredrik Olsson på Fredrik.olsson@sabis.se. Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 29 september 2023
  • Ansök senast: 29 oktober 2023

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024