OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 255 000 medlemmar och ungefär 350 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor.
Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen
Njuter du av naturupplevelser och möten med andra människor? Då kanske det här är jobbet för dig!
STF Grövelsjöns Fjällstation är Sveriges sydligaste fjällstation, 816 m ö h vid vägs ände och vid trädgränsen på Långfjällets sluttning. Fjällterrängen är lättillgänglig med gott om markerade leder både i Norge och i Sverige.
Anläggningen har över 150 bäddar, uthyrning, butik, restaurang, café med våffelservering, guideverksamhet och SPA-avdelning. Vi är ca 35 anställda, från 20-64 år som kommer från hela Sverige och världen.
På STF Grövelsjöns Fjällstation är maten en stor del av gästernas upplevelse och för oss är det viktigt att erbjuda god mat som lagas med kärlek och bra råvaror. Vilt, ekologiskt och närproducerat är självklara val för oss och vår restaurang är KRAV-certifierad.
Vi serverar våra måltider till största delen från buffé och har fullständiga rättigheter. Matsalen har ca. 150 sittplatser.
Som kock har du ansvar över att maten håller en hög och jämn kvalitet. Din ambition ska vara att leverera det "lilla extra" och gärna överträffa gästens förväntan. Du kommer att ingå i ett arbetslag och laga frukost, lunch och middag.
Vi vill att du:
* har yrkesvana som kock.
* är kunnig och tycker om att laga vegetarisk mat.
* är kunnig inom specialkost.
* är väl insatt i HACCP.
* är en person med hög arbetskapacitet och tycker om utmaningar som kräver snabba lösningar.
* har social kompetens, är serviceinriktad, tar ansvar och är punktlig.
* har stort ordningssinne och kan skapa struktur i både ditt eget och avdelningens arbete.
Skicka ett personligt brev med CV.
Lön enligt avtal med Hotell- och restaurangfacket.
Vi erbjuder personalboende.
Anställning pågår till och med den 12 april. Möjlighet till anställning under sommarsäsongen.
Tjänsten är en säsongsanställning på 100%.
Ewa Majing, personalansvarig
ewa.majing@stfturist.se