OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.
Hur ser din dag ut?
Maten produceras enligt Cook and Chill-metoden för leverans kall till kunderna en eller ett par dagar efter produktion. Detta innebär att det inte är samma tidspress i arbetet som i ett kök som producerar och levererar varm mat till kunder/gäster. Du följer vårt egenkontrollprogram och deltar aktivt i det dagliga praktiska arbetet. Du skall tillsammans med arbetsledaren och din arbetsgrupp utveckla och förbättra arbetsmetoder och arbetssätt i syfte att säkerställa leverans med säker livsmedelshantering, god kvalitet och hög kundnöjdhet, samtidigt som du entusiasmerar, utvecklar i arbetet.Du rapporterar till arbetsledaren i köket.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är har kockutbildning och eller minst 5 års erfarenhet av arbete som kock. Krav är dock utbildning i Livsmedelshygien (HACCP). Krav är också att du har erfarenhet av arbete i storkök eller produktionskök. Du är trygg som person och tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet. Du kan ta vara på allas kompetens, och är bra på att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har en förmåga att kommunicera bra med dina kollegor. Du har en bra förmåga att samverka och samarbeta i din arbetsgrupp och även med övriga medarbetare på arbetsplatsen. Som person är du ordningsam, engagerad, initiativtagande och bra på att organisera arbetet. Vidare har du lätt för att få kontakt med andra och trivs med att samverka och samarbeta med andra mot uppsatta mål.
Datavana är merit. Du skall ha goda kunskaper i svenska språket. Tjänsten är på heltid eller deltid med tjänstgöring varannan helg och schemalagda röda dagar.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledaren för köket, Maria Löfqvist (Grindemo) per mail; maria.grindemo@sodexo.com.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag 31/8-22.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida.
Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,