OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!
Om du vill jobba tillsammans i ett kreativt och väl fungerande team, har stora ambitioner och inte är rädd för utmaningar. Om du vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till oss.
Du blir ett av våra ansikten utåt och får därmed en viktig roll i att skapa en välkomnande atmosfär och ett proffesionellt bemötande.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;
• Laga mat med kärlek för ca 800 gäster
• Vara Köksmästaren behjälplig med att utföra egenkontroll HACCP enligt givna rutiner
• Möta våra gäster i samband med att hjälpa till i bar och matsal vid behov
• Se till, tillsammans med dina medarbetare, att god ordning efterföljs i köket
• Deltaga i vårt arbete med svinnhantering
• Medverka till att regler, policys och rutiner följs
• Hjälpa till med varumottagning, inventering av lager mm.
Kvalifikationer/krav:
• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana, gärna från större kök, konferensanläggning eller liknande
• Datakunskaper (officepaketet)
Personliga egenskaper:
• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet, engagemang och hög serviceanda
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig
Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:
• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet
Vi erbjuder:
Ett spännande och varierande jobb med goda utvecklingsmöjligheter.
Möjlighet att deltaga i Sodexo Culinary Team och Sodexo Global Chef Program
Anställningsform och arbetstider:
Heltid Tillsvidare
Arbetstid Må-fr 07:00-15:45
Har du frågor kontakta goran.berggren@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha senast den 2021-11-15
Ansökan kan endast göras via vår hemsida
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.
Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.
Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,