OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Storhogna Högfjällshotell & SPA i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser i en fantastisk miljö 10 månader om året. Vi erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till fjället, men även till Klövsjö, Vemdalen ( ca 1,5 mil åt vardera håll) och 11 mil från Östersund.
Klicka på länken nedan för att se fler lediga jobb hos oss!
https://storhogna.se/om-hotellet/lediga-tjanster-pa-storhogna
Våra ledord är omtänksam, ansvarstagande och serviceglädje och du behöver kunna identifiera dig med dessa ord!
Det här är du:
- Du har minst 2 års yrkeserfarenhet
- Du har relevant utbildning och ett gediget intresse för mat och dryck
- Du har stor passion för kockyrket
- Du önskar alltid att överträffa förväntningar
- Du inspirerar och söker effektiva vägar att nå uppsatta mål
- Du har en stor entusiasm, ett nytänkande, en flexibilitet samt ordning och reda
Arbetsuppgifter
Vi serverar frukostbuffé, dagens lunch, kvällens 3-rätters middag, en mindre barmeny 12-21 samt en mindre a la carte meny kvällstid. Våra gäster njuter av mat och dryck i vår fantastiska Vinterträdgård och mysiga Kopparsal!
I vinterträdgården står det gröna i fokus och tillsammans med råvaror från skogen och fjällets skafferi vill vi överträffa våra gästers förväntningar.
Vi söker dig som vill jobba:
-Omgående - 1 december alternativt tom 15 april 2022
-10 december tom 15 april
Eller med möjlighet till tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
75%
- Personalboende finns
- Vi har kollektivavtal
- Vi har fina personalförmåner med gym, pool, skiduthyrning, rabatterade priser på mat, spa och shop!
- Vi tror att du gillar fjället om du ska trivas hos oss!
Tycker du om att leverera fantastisk gästservice? Tycker du om att att bo och verka i vacker fjällmiljö? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Storhogna Högfjällshotell och Spa!
Vi är ett genuint högfjällshotell med stort utbud - det är vår styrka. Din styrka skall vara att förmedla vår känsla till gamla och nya gäster!
Information och ansökan
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-12-22.
Du söker tjänsten genom att registrera din meritförteckning och ett personligt brev i vårt rekryteringsverktyg. I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Eventuella frågor om tjänsten och/eller processen ställs till kökschef Pontus Bengtsson på pontus.bengtsson@storhogna.com eller Patrik Hederström på patrik.hederstrom@storhogna.com
Varmt välkommen med just din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef My Hallin
0682413034
Spachef Åsa Remén
0682 41 30 30
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef Jessica Lindblad-Landell
0682 41 30 34
Källarmästare Peter Dahlbäck
0682-413053
Restaurangchef Peter Da
0682 41 30 34
Platschef Anna Hansson
0682-413044
076-7873583
SpaChef Eleonore Andersson
0703962044
703962044
Platschef Anna Hansson
0682413044
076-7873583