OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Strandkaj Kök & Bar slog upp portarna i Örnsköldsviks gästhamn under maj 2020 och har på kort tid blivit en mycket uppskattad del av stadens restaurangutbud. En restaurang där vi vill att det sociala ska stå i centrum och våra gäster ska få uppleva god mat och dryck av bästa kvalitet i en härlig gemenskap.
Ta chansen och jobba med oss!
Vi söker dig som är kock. Erfarenheter från liknande kök är ett stort plus!
Strandkaj Kök & Bar öppnades våren år 2020. Och ligger vid Örnsköldsviks ”kajprommenad”.
Vi vill komplettera Örnsköldsvik restaurangutbud och välkomnar in våra gäster i vårt ”vardagsrum” nere vid kajen.
Vi vill gärna kalla oss själva som en ”opretentiös bistro” där vi lagar mat från grunden med franska matlagningsmetoder som stomme. Vår a la carte meny anpassar vi efter säsong och jobbar i den högsta möjliga mån med lokala leverantörer.
Tjänsten är fördelad mest mot kvällar och helger, då vi endast har öppet för middagar.
Tjänsten är på 100% och innebär att du jobbar i både köket och i restaurangen. Där du får en ökad förståelse och inblick i alla avdelningar i restaurangen. Ditt brinnande intresse för mat och dryck smittar av sig på både gäster och personal.
Vi ser framför oss en person som är ödmjuk, flexibel, stresstålig, noggrann, kreativ, kan jobba självständigt och i grupp, och som förstår vikten av teamkänslan.
Intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag.
1-2 års erfarenhet