Kock till Styckboden på Grand Hôtel i Stockholm

Kock till Styckboden på Grand Hôtel i Stockholm

Arbetsbeskrivning

I vår ständiga strävan att alltid utveckla och kvalitetssäkra vår mat och dryckesavdelning söker vi en kock till Styckboden som med glädje, passion och kunskap kan vara med och skapa minnesvärda smakupplevelser för våra gäster. Vi letar därför efter dig som är genuint intresserad av mat och känner dig bekväm och hemmastadd i ett restaurangkök.
Vi vill att du har erfarenhet av klassisk tillredning såsom paté, korv, Wallenbergare, fonder och styckning av kött mm. Du bör har minst 5 års erfarenhet inom yrket och god kunskap av HACCP. Naturligtvis finns det även ett brinnande intresse för mat och råvaror.
Det kommer stundtals att krävas en del hårt arbete och om du är stresstålig och lösningsorienterad så är det klart en fördel. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt roligt. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas.
Vi söker dig som är positiv, strukturerad och noggrann och där yrkesstoltheten värderas högt - Alla som arbetar hos oss måste ha fyllt 18 år samt tala svenska och engelska. Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: AB Nya Grand Hôtel STOCKHOLM
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 21 oktober 2021
  • Ansök senast: 20 november 2021

Postadress

Södra Blasieholmshamnen 8
STOCKHOLM, 10327

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024