OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Att med finess och servicekänsla förbereda och tillaga måltider med högsta kvalitet för våra konferensgäster, festdeltagare, företagskunder, privatpersoner och bröllopsgäster. Du kommer att arbeta i slottets varm- och kallkök, samt i viss utsträckning även med a la carte matsedeln.
Du har den bakgrund som krävs och ett mycket stort intresse för matlagning och viljan att ge det lilla extra.
Sundbyholms Slott är ett exklusivt hotell beläget vid Mälarens södra strand strax utanför Eskilstuna en dryg timma från Stockholm. Med ett historiskt ursprung från 1600-talet har slottet anpassats till moderna och framtida restaurangkrav. Rofyllt intill slottet ligger hotelldelen med panoramavy över Mälaren. Hotellet har 97 rum fördelat på enkel-, dubbelrum och sviter.
Vi tillhör samarbetsformerna Countryside Hotels, Svenska Möten, Mälarslott samt Historic Hotels of Europe.
Vår verksamhet består av konferenser, fester för företag och privatpersoner, a la carte samt bröllop. Vi arbetar i en fantastiskt spännande och rolig miljö.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida:
Kontaktpersoner på detta företaget
Restaurangchef Maria Petersson
016-42 84 00
070-660 0057
Restaurangchef Maria Petersson
016-42 84 00
Kökschef Ricardo Sanchez
016-42 84 00
076 - 397 8225
Restaurangchef Maria Petersson
016-42 84 00
070-660 0057
Chef, reception och bokning Susanna Dagson
016-42 84 00
Kökschef Ricardo Sanchez
076-3978225