OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
OM SVARTA LÅDAN:
Svarta Lådan är en prenumerationstjänst av färdiglagad mat som riktar sig till privatpersoner som söker en sund och enkel livsstil. Våra kostrådgivare och kockar näringsberäknar och lagar maten från grunden.
Vi förser dig med kocklagad hälsosam mat levererad hem till dig eller till ditt företag. Kom hem till läckra, glutenfria och laktosfria måltider direkt på din tröskel. På Svarta Lådan gör vi mer än hälsosamma maträtter från grunden, färdiga att värma bara för dig. Vi är här för att göra dig lycklig, frisk och mer fri att fullfölja dina passioner.
Vi har stor variation på varmrätterna, vi mixar menyer med lokala och internationella influenser. Allt för att du ska få en sån bra upplevelse som möjligt och samtidigt ge dig en ett brett spektra av vitaminer, mineraler och näringsämnen med hög kvalité. Vi vill att varje kcal ska ge en positiv inverkan och funktion i din kropp för att du ska kunna må så bra som möjligt.
Mer om Svarta Lådan går att läsa här: https://svartaladan.se/
OM TJÄNSTEN:
Nu behöver kockteamet ännu en stjärna till produktionsköket!
Vi söker dig som älskar matlagning, har 5 års erfarenhet som kock och har en bra känsla för smak och kvalité och har ett brinnande intresse av mat.
Du är en driven och stresstålig medarbetare som har en positiv inställning och god samarbetsförmåga med kollegor.
Som kock på Svarta Lådan kommer du att laga all mat från grunden med omsorg. Inga halvfabrikat förekommer utan här jobbar man endast med färska råvaror av hög kvalitét.
Du har förmågan att arbeta självständigt men samtidigt följa recepten som kostrådgivare och kockar har näringsberäknat.
Andra sedvanliga uppgifter som att städa köket och egenkontroll ingår såklart också i rollen.
Arbetstider måndag-fredag kl. 06,30-15,00.
Svarta Lådan håller till i nybyggda lokaler i Tumba.
OM DIG SOM SÖKER:
Du är en utbildad kock med restaurangutbildning (3-årig) eller motsvarande och har goda matlagningskunskaper i både varm- och kallkök. Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet som kock på minst 5 år.
Du har goda kunskaper om allergener och specialkost.
Du kan hantera stora produktionsvolymer.
Erfarenhet av att arbetat i kostdataprogrammet Matilda och utbildning i hygienprogrammet HACCP är meriterande men inget måste.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då detta är det gemensamma språket som talas i köket.
Låter detta som tjänsten för dig? Ansök då direkt via vår annons!
För frågor kontakta sara.mjornell@majola.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Therese Hedenström
Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin
Catherine Larsson
Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz
Johanna Lagerström
Sandra Fagerlund