OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Gripsholms Värdshus som fick sina värdshusprivilegier år 1609 ligger i småstadsidyllen Mariefred med utsikt över Gripsholms Slott.
Under några år i början av 2000-talet tränade det svenska kocklandslaget på Gripsholms Värdshus och köket har idag en ambition att fortsätta göra avtryck på den gastronomiska kartan med mat, dryck och service av högsta kvalitet.
Under sommaren öppnar Gripsholms Värdshus upp uteserveringarna vid Skänken, Trädgårdsrestaurangen och på Cafédäcket.
Vi tar omtag! Vill du vara en del av vår resa?
På Gripsholms Värdshus i Mariefred arbetar vi nu för fullt med att utveckla vår produkt. Hållbarhet, hantverk och historia är några viktiga ledord för oss.
I vår satsning att ställa om till en än mer hållbar plats att verka på behöver vi stärka upp och anställa minst en kock till att börja med.
Vi vill att du är förändringsbenägen, nyfiken, ödmjuk och noggrann. Den viktigaste egenskapen är att du tycker att det är roligt att laga mat, för det tycker vi.
Har du även erfarenhet av att baka eller vill lära dig är det också välkommet då vi just nu bygger om kocklandslagets gamla träningskök till ett nytt hantverksbageri. Men oroa dig inte, vi har redan en bagare.
Vi lagar mat runt det vi har i de sörmländska skogarna, använder oss av våra vänner som producerar fantastiska råvaror, allt i en miljö som andas historia.
Gripsholms Värdshus är nämligen Sveriges äldsta värdshus.
Bor ni inte i närheten, inga problem. Boende går att ordna.
Låter det intressant?
Hör gärna av dig om ni vill veta mer.
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!
2-4 års erfarenhet