OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en kock till Köket Sorunda i Hässleholm som har ett brinnande intresse för mat i allmänhet.
Som kock hos oss kommer du ha en fartfylld vardag, där du tillbereder, tillagar och producerar råvaror till både krögare såväl som till offentliga verksamheter. I vårt kök tar vi fram specialbeställda produkter som våra kunder efterfrågat. Vad sägs om att få göra en riktigt fin rödbetssallad som är gjord på de finaste naturliga ingredienserna? Eller en helt ren aioli utan tillsatser? Hos oss jobbar vi med de finaste råvarorna och bästa kvalitén. Vi jobbar för restaurangverksamheter i hela Sverige där vi erbjuder en rad färdiga artiklar som är gjorda av kockar för kockar. I rollen som kock ansvarar du även för packning av färdiga artiklar ut till kund samt diskning och renhållning i köket.
Vem är du?
• Du har en kockutbildning alternativt en utbildning inom livsmedel
• Minst ett års yrkeserfarenhet från restaurang, storhushåll eller livsmedelsproduktion
• Du gillar när det är högt tempo och kan sätta fart när det gäller
• Du är skicklig i köket, noggrann och förstår vikten av god kvalité och service
• Vi är certifierade inom FSSC 22000 och jobbar enligt HACCP-standard så att vi ser blodallvarligt på matsäkerhet är ett som är säkert. Att du har en matsäkerhetsutbildning i bagaget blir vi väldigt glada av.
• Att du är noggrann gillar vi då vi följer recept och behöver ha koll på olika batchnummer.
• Du har en teknisk förståelse då fler av våra maskiner är avancerade.
• Du är flexibel och vi tror att du har ett rationellt arbetssätt som kan underlätta ditt arbete.
• Du är positiv! I ett litet gäng blir du en viktig pusselbit som bidrar till gott samarbete och teamkänsla.
Vad får du?
• Möjlighet att nyttja dina kunskaper om frukt & grönt.
• Ett arbete i ett stolt företag med en ljus syn på mat, livet och framtiden.
• Personalrabatt på våra fantastiska produkter, frukostmacka, färsk frukt och kaffe/te.
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med start under april månad och som sträcker sig till 31 augusti, med chans till förlängning. Tjänsten är en heltidstjänst och arbetstiden är förlagd till dagtid mellan 07:00-16:00.
Hur gör jag?
Kika in på vår hemsida och skicka gärna in din ansökan redan idag eftersom urval till tjänsten sker löpande. Sista datum att ansöka är den 3 april.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Dan Bertram Kökschef på telefon 0451-350 64 och mejl dan.bertram@gronsakshallen.se.
För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både bakgrundskontroller, tester och intervjuer. Vi tar hjälp av vårt moderbolag Martin & Servera för hantering av ansökningar i den här rekryteringen.
Välkommen med din ansökan!
Grönsakshallen Sorunda, Kötthallen och Fiskhallen Sorunda, som är dotterbolag inom Martin & Servera-koncernen, är Sveriges främsta restauranggrossister inom frukt & grönt och kött & chark och snart även inom vår nya satsning på sjömat. Vi är ca 500 anställda på tre orter: Stockholm, Göteborg och Hässleholm. Vi är stolta över vår höga kvalitet och goda service där våra medarbetares engagemang och kunskap avgör vår framgång och framtidsresa.